... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
ras11 napísal:zdar,
zadokolky su specificke, ako uz chlapi popisali. Ja sa necitim ako enjaky super sofer aj ked uz mam vela odkrutene na roznych autach, ale tak ci tak sa citim v bmw najbezpecnejsie. dovod? zadny nahon ta nuti jazdit inak - premyslat - jednoducho nemozes iba stale stat na plyne...
co sa zimy tyka - ja som takmer spod tatier, su tu brutalne zimy a pravda je ze som mal aj 3-kovu radu kedysi, ktora je vzadu podstatne lahsia a skutocne mala podstatne viac problemov ako napriklad 5-ka ktoru mam teraz. Mam tiez nove gumy, auto ma takmer 1,7 tony pohotovostne ale je to fajnovo rozlozene a nemam problemy... s 3-kou to bolo o inom, tam som pre istotu mal v kufri retaze, kvoli tym nasim kopcom a lahkemu zadku... Moj osobny nazor je ze zadokolka nevylezie po snehu tam kam predokolka s rovnakym obutim a podobnou hmotnostou - ale naprik tomu ich mam rad aj ked byvam kde byvam, tak mi to za to stoji - v lete je to lepsie, na moktrom mi vyhovuje, ked si v smyku staci pustit plyn a auto sa zrovnava samo, co zvladne aj manzelka/u predokolky je smyk uz podstatne tazsie ukocirovat![]()
Gumy takisto robia svoje, momentalne sa mi zdaju na sneh a lad najlepsie Matador mp59, co ma prekvapilo ze fakt nieje zimna guma ako zimna guma, mal som napriklad zimne od Dunlop, co je nie zla znacka a tie gumy stali v snehu za hovno -
takze jedine vyberat tak ze pozerat testy, pocuvat ludi a az potom kupit...
lebo neviem kedy mi vyleti zadok