... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
alfi666 napísal:OKej... ja to vidim tak, ze pre teba by bola asi idealnejsia Fabia... ja ked som si donej sadol, tak som mal pocit, ze to odsoferuje aj 10 rocne decko ktore uz vidi ponad volant.... spojka isla lahko ako plynovy pedal, rychlosti tiez, volant sa dal tocit malickom a nic z cesty alebo chovania auta sa nedalo pocitovat vo volante
...proste som tam sedel a tocil volantom a nevedel som sa dockat aby som uz dorazil do ciela.... pri BMW ked dorazim do ciela, tak mam chut sa otocit a hned ist spat
![]()
Ty si zrejme nepochopil pojem Radost z jazdy
PS: Ten kto nezvladne soferovat zadny nahon, nech neuraza ostatnych a nenazyva sa soferom
aniel1 napísal:Vsetkym vdaka za rady a cenne komentare ale mne s toho vsetkeho akurat vyplyva asi takato rovnica:
- ze ak mas bawo alebo auto so zadnym nahonom musis byt stale v strehu co ak....
- tym padom ako sofer aj ked v "luxusnom aute" musis byt na ihlach
=> pretoze z "zdraheho auta" sa nestava pohodlna jazda ....ale jazda premyslania a napatia{myslim v zime} :-)
aniel1 napísal:Vsetkym vdaka za rady a cenne komentare ale mne s toho vsetkeho akurat vyplyva asi takato rovnica:
- ze ak mas bawo alebo auto so zadnym nahonom musis byt stale v strehu co ak....
- tym padom ako sofer aj ked v "luxusnom aute" musis byt na ihlach
=> pretoze z "zdraheho auta" sa nestava pohodlna jazda ....ale jazda premyslania a napatia{myslim v zime} :-)
TomNR napísal:ehm, mame doma 20-rocnu audinu 4x4 (nekamenovat plz, som bmw verny) a dostaneme sa vsade (aj s letnymi, ked sa raz nestihlo prezut)
mam vykonnejsie a lahsie bmw, vpredu zimne, vzadu letne (na gumy uz nevydalo a predne zimne su z vraku, co som mal na ND) a ziadny problem s pohynanim... staci jemnost a nemas ziadne problemy, chce to, uz ako alfi spominal, bod c.1 a si vpohode... a samozrejme, nepohynat sa na sposob plny, 1, a cudovat sa, ze ako to, ze ten na 20-rocnej audine sa pohne, ked ty nie