... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Peppo napísal:treba si kupit nove BMW a nieje problem so stabilizaciou... pri zapnutych vsetkych systemoch je rozhodit auto do smyku proste nemozne. dokonca co som bol prekvapeny parkrat malo auto tendenciu hrnut predok do zakruty - elektronika krasne pribrzdila kolesa a auto opat chytilo stopu...
BMino napísal:a ja zas druhym dychom dodavam, ze nie kazdy tu je schopny si nove BMW kupit
aj tak ta elektronika nie ej vsemocna a fyziku neosere ani BMW
Peppo napísal:
pokrok elektroniky z E46 na E90,1,2,3 je naozaj citelny... a to ze nie kazdy si moze kupit bmw tu neriesme
aniel1 napísal:A pride sused do 20 rocnej starej Audiny hodi jednotku a ide. A ja to musim rozkolisavat a niekedy aj potlacit aby som sa pohol. No hroza....Viem ze ja to nezmenim ale preco velke automobilky ako BMW, Mercedes a ine vyrabaju zadne nahony? Viem ze je to kvoly vyvazeniu v lete alebo este neviem co ine...No pravdu povediac ma to podstatne viacej nevyhod ak vyhod. Aspon ja to tak pocitujeme. Existuje na to naozaj nato nejaky seriozny dovod? Alebo to automobilky robia iba kvoly tomu aby sa odlisovali od inych? Vdaka vsetkym za seriozne vysvetlenie a povzbudenie pred mojim susedom.
aniel1 napísal:Vsetkym vdaka za rady a cenne komentare ale mne s toho vsetkeho akurat vyplyva asi takato rovnica:
- ze ak mas bawo alebo auto so zadnym nahonom musis byt stale v strehu co ak....
- tym padom ako sofer aj ked v "luxusnom aute" musis byt na ihlach
=> pretoze z "zdraheho auta" sa nestava pohodlna jazda ....ale jazda premyslania a napatia{myslim v zime} :-)