... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
jollyjoker napísal:toto je kazdemu uplne jasne ze zivotnost vychadza od vodica. len ten vodic co si da nachipovat 335i urcite nebude jazdit rovnakym sposobom ak dovtedy. a keby aj taky nahodou bol tak sa na tomto fore urcite nenachadza. to ze musi chodit castejsie na vymeny a prehliadky zas len vychadza zo zodpovednosti vodica.
a to ze si mal emotivnejsie zazitky s chipnutej 335i ako s M3 bude tym biturbom. v sprintoch sa auta s turbami automaticky radia do vyssich kategorii tusim je koeficient 1,7. ale to asi vsetci viete...
Peppo napísal:sorry, ale toto moze napisat len clovek ktory take auto nejazdil denno denne.
jazdim 335i v seriovom stave uz viac ako rok a aj po nachipovani by sa moja jazda v beznej premavke nezmenila. Naco by som sa nahanal do roboty z roboty v zapche. Ano su dni hodiny ked si to auto uzijem naplno ale pokial by si na takom aute jazdil denno denne tak by si pochopil ze sa to stale naplno neda a v podstate ta to po case prejde.
teraz sa urcite opytas ze preco chipovat...
no lebo vzdy sa najde nejaky super ktory je rychlejsi, pruznejsi a urcite by a potesilo keby som si vychutnal silnejsie seriove auto s mojou 335tkou, ci uz na pruznost alebo na maximalku...
Keby som mal nejake stabe bmw urcite by som jazdil stylom podlaha ovela castejsie, lebo cim slabie auto tym viac si jeho majitel musi dokazovat ze take slabe nieje a hra sa na pilota F1
airbone napísal:profituner:
Dobre, uznavam ze som to trosku prehnal. Bol som trosku pod parou. Dovod je ze si svoju temu zacal nie prilis vhodne a zaposobilo to na mna ako reklama - nahodil si tam nejaky graf a pochlbil sa tym, ze upravu vykonala firma profituning. Dnes je na slovensku xxx tuning firiem a kvalitnych je velmi malo. Tak ber moj utok aj tak, ze som chcel odhalit co sa v tebe skryva... a cakal som co napises... Myslim ze si sa z toho vyzul vcelku kvalitne. Ale aj tak som nazoru, ze to vyzera ako reklama, lebo inac by si tu temu zacal inac. Trebarz ze podme si pokecat o chiptuningu a technickych veciach okolo toho. Urcite je fasa aj to, ze si investoval do svojej firmy mnozstvo penazi. Mozno by si sa nam mohol zdoverit aj s tym, ako a co robis a co nato pouzivas. Tu na fore sa riesi velmi malo technickych veci suvisiacich s chipovanim/diagnostikou/kodovanim jednotiek/programovanim apd. Ovela viac sa tu riesi pokec. Aj ja by som uvital nejaku debatu ohladne tychto veci. Ale ty sa s nami asi o takych veciach debatovat nebudes, kedze mas firmu co to robi za peniaze.