... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
compact napísal:ja by som si to tiez dal rád zmerat, chipovat nechcem ale zaujimalo by ma v akom stave je v skutocnosti motor, lebo tam mam velmi málo Km na tie roky![]()
tak ked by nebolo snehu (letná guma) tak by som to otocil k Ba, samozrejme náklady na zmeranie rád zaplatim
a hlavne by som sa uz konecne rád stretol s nejakými 6 valcovými E36-kamia pokecal
profituner napísal:...Ja by som mal pre BMWklub jeden navrh. Zorganizovat jeden BMW DAY u nas vo firme v BA. Diagnostika a meranie ci uz 2WD,alebo 4WD aut by bola gratis pre majitelov BMW. Jeden den Vam rad obetujem, podiskutujem. Spolocne sa pozrieme na svojpomocne nachipovane auta, ako sa im bude darit na brzde a mozno sa dozvieme nieco nove. Ak by ste mali zaujem, dohodneme si termin a nech to napr. admin na tomto fore zorganizuje. Myslim si, ze je to velmi dobra ponuka.
Max-Max napísal:preco to nie je zmazane alebo zamknute ako neopravnena reklama?
Peter92 napísal:zdravim som tu novy...no, ja to za reklamu nepovazujem. je to naopak velmi dobra informacia, obvzlast pre mna, kedze sa chystam kupit si 335i a po zabehani ju nachipovat. o profituningu viem od kamarata, ktory sa pozna s profitunerom a pocul som na nich len chvalu a verim ze sa vyznaju v tom co robia. ked uz sa raz rozhodnem nachipovat auto nebudem to robit podomacky alebo to nedam nejakemu spratkovi do polorozpadnutej garaze. auto si treba vazit pomaly viac ako zeny to sa neda odflaknut
Peppo napísal:
ako inspiraciu - mne namerali na seriovej 335 310,9 kona a 414 nM
Peter92 napísal:pekne pekne...uz sa na nu tesim! inak aky je vas nazor na to ci chipovat nove auto hned alebo zabehat aspon 5tis km.?
Peter92 napísal:no jasne chio pred zabehanim nechcem urcite..aspon tych 5 tisic by som rad nabehal najprv
lupo napísal:
ja len taku technicku, ktora mi kolie oci: oprav si podpis!!! tomorrow sa pise s dvoma R a nie s dvoma M. takisto packet sa pise len s jednym T a nie s doma...