... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jollyjoker
Auto: 323ti
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 15. Januára 2009, 21:04

compact napísal:
ja by som si to tiez dal rád zmerat, chipovat nechcem ale zaujimalo by ma v akom stave je v skutocnosti motor, lebo tam mam velmi málo Km na tie roky :D
tak ked by nebolo snehu (letná guma) tak by som to otocil k Ba, samozrejme náklady na zmeranie rád zaplatim
a hlavne by som sa uz konecne rád stretol s nejakými 6 valcovými E36-kami :wink: a pokecal

ja mam natocene na aute cez 200tis km takze ak mas ty o polovicu menej, bolo by zaujimave zistit aky to ma vplyv na kW. samozrejme zalezi to od vela faktorov, ktore vsetci dobre poznate.

tak to vyzera ze sa profituner zlakol ked vidi aky je zaujem o odmeranie aut. ale pokial by sa zaplatili naklady (teda urobila by sa specialne pre bmw klub nejaka akciova cena) myslim ze by som prisiel.

aj ked vsimol som si ze profituner narazal prave na chipovane auta, aby sa zistilo ci auto dosahuje po zasahu "chiptunerov" deklarovane hodnoty:
profituner napísal:
...Ja by som mal pre BMWklub jeden navrh. Zorganizovat jeden BMW DAY u nas vo firme v BA. Diagnostika a meranie ci uz 2WD,alebo 4WD aut by bola gratis pre majitelov BMW. Jeden den Vam rad obetujem, podiskutujem. Spolocne sa pozrieme na svojpomocne nachipovane auta, ako sa im bude darit na brzde a mozno sa dozvieme nieco nove. Ak by ste mali zaujem, dohodneme si termin a nech to napr. admin na tomto fore zorganizuje. Myslim si, ze je to velmi dobra ponuka.

ak sa objavi profituner tak by mohol zalozit temu s nazvom bmw day kde by sa postupne dohodlo kedy, kto, co, ako, kolko...hm?
EX 540i6 10/00
EX 540iAT 6/99
EX 540i6 6/99
EX 540i6 2/00
EX 540iA 10/00
EX 323ti 8/98

profituner
Autor témy

Štvrtok, 15. Januára 2009, 22:25

Ako som povedal, ked bude BMW day,bude meranie vykonu zadarmo.
My vo firme bud robime za cennikove ceny, alebo ......
Ja sa tesim, ze to bude pekna akcia, to ci zarobim 100€,ma vobec netrapi.
Bude to v BA,lebo tu jedine mame 4x4 brzdu,teda mozeme odmerat aj stvorkolky.Len nechcite urobit bmw day na kazdej pobocke na SR.
Kto bude mat zaujem o diagnostiku,popripade chiptuning, to bude spoplatnene nasim normalnym cennikom,len musi to dat dopredu vediet.
Bmw day bude od 8.00 do 19.00. Obednajsia prestavka bude od 12.00 do 13.00.
Za tento cas mozeme odmerat 40 aut, kazdych 15 min. jedno. Na internete urobime objednavaci formular,kde sa moze kazdy prihlasit na konkretny cas. Uz len jedno,dohodnut si termin. Musi byt splnena hlavne jedna podmienka, nesmie prsat ani snezit, lebo sa nicoho nedomerame, vtedy je potrebne kazde auto najprv vysusit, to je casovo narocne a hlavne to plati na silne BMW so zadnym nahonom.
Navrhoval by som termin niekedy v polovici marca,piatok, alebo sobota.
Co tak 21.3.09?
Rad uvitam tiez vase navrhy.

compact
Auto: E60 530i LCI
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Januára 2009, 23:51

jollyjoker:
ja mam natocene na aute cez 200tis km takze ak mas ty o polovicu menej, bolo by zaujimave zistit aky to ma vplyv na kW. samozrejme zalezi to od vela faktorov, ktore vsetci dobre poznate.

si to skoro tafil :D
bol by som rad keby sme to porovnali....som nato uz teraz nedočkaví :D
ja by som prisiel v tom marci
Obrázok

Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Piatok, 16. Januára 2009, 00:27

Som za ten termin:)) .
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

dasto
Auto: E39 523iAt (sporak)

Piatok, 16. Januára 2009, 01:08

Co tak 21.3.09?
Rad uvitam tiez vase navrhy.[/quote]
tento termin je dobry, popripade ak by prsalo mohlo by sa to posunut na nasledujucu sobotu... v kazdom pripade cez vikend....
radosť - jazda - bmw :.... vieme o čom ten slogan je

jetzt?
ex E39 523iA touring (sporak LPG)
ex E36 coupe 320i

jollyjoker
Auto: 323ti
Kraj: Zahraničie

Piatok, 16. Januára 2009, 01:53

ak prave nebudem mat nieco mimoriadne hlasim sa viem sa prisposobit hociakemu terminu.

navrhujem spravit nove vlakno. takto to nie je na ociach kazdemu a moze dojst k nezhodam a osocovaniu ako to tu dobre pozname. co tak dat to do zrazov? nazov temy nieco ako: marec 2009/cely den/BA - BMW day
EX 540i6 10/00
EX 540iAT 6/99
EX 540i6 6/99
EX 540i6 2/00
EX 540iA 10/00
EX 323ti 8/98

Brano-HAVA
Kraj: Banskobystrický

reklama?

Piatok, 16. Januára 2009, 08:21

Max-Max napísal:
preco to nie je zmazane alebo zamknute ako neopravnena reklama?

Ja som tiez toto forum nasiel len v decembri (ako profituner) a potesilo ma to, snazim sa prispievat kratko a k veci viacmenej technickym charakterom prispevku, prtoze je to najucinnejsie a najviac pomoze myslim ze sa mi OT este nepodarilo. Neodpustim si vsak reakciu na tuto temu (uvod temy) ked sa vsetci obuli do airbone-ho ked vyjadril svoj nazor a myslim ze paradne vyprovokoval Profitunera k technickej odvete aspon sme zistili co je zac. Nasledne Profituner navrhol BMW day (zadara) a hned vsetci suhlasili s jeho fantastickym tuningom a suhlasia s akymkolvek datumom (ze by preto zadara?) osobne si viac vsimam nazory ako "ako to bude fungovat v praxi?" Osobne to povazujem za reklamu ale nejde mi do hlavy ze preco clovek teda majitel vyznamnej fy. zvucneho mena na slovensku v hodnote 20mega robi reklamu na BMW fore, takze pripustam ze sa mylim ale ten zaciatok temy od Profitunera tak naozaj vyzeral.
Na margo PROFITUNING> Osobne mam s touto firmou vela skusenosti, s mojho servisu a na moje odporucanie tam slo fakt vela BMW (napr. E61 535d,120d,E60-53od tych bolo vela,E39 530/525d najviac,320..... a vele inych) osobne som bol pri vela upravach a meraniach v profi. Som mimoriadne spokojny so spickovou a preciznou pracou PROFITUNINGU nikdy by som nedal auto upravit inde, takze sklanam hlavu nad ich profesionalitou.
Len ma mrzi, ze ked tu niekto vyjadri svoj nazor tak sa tu hned niekto zacne hrat na modov a navrhovat vymazanie prispevkov (tym nemyslim modov).

profituner
Autor témy

Piatok, 16. Januára 2009, 11:22

termin na BMW day je stanoveny na 21.3.2009.
Vsetky informacie najdete na
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?t=13201
Este som chcel iba dodat, ze podobnu akciu robime kazdy rok. Minule roky to boli Den otvorenych dveri, ktore sme robili ci uz v BA, vo ZV,ale aj v KE.
Tiez bolo meranie zadarmo.
Teraz je to prvy krat len pre jednu znacku auta, z coho ocakavam, ze sa stretne viacej ludi, ktori sa budu mat o com porozpravat.
A preco to robime. Chceme ukazat ludom, co maju radi auta, co to vlastne meranie vykonu je, ako to prebieha a preco je pri akychkolvek uporavach na aute tak dolezite.
Vela ludi pozna tuning ako filter 10 koni, vyfuk 20 koni, chiptuning 30% vykonu.
Vobec to tak nie je, ved sa pridte presvedcit.

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Re: 3,0 twinturbo 306PS po kvalitnom chiptuningu

Pondelok, 20. Apríla 2009, 19:33

zdravim som tu novy...no, ja to za reklamu nepovazujem. je to naopak velmi dobra informacia, obvzlast pre mna, kedze sa chystam kupit si 335i a po zabehani ju nachipovat. o profituningu viem od kamarata, ktory sa pozna s profitunerom a pocul som na nich len chvalu a verim ze sa vyznaju v tom co robia. ked uz sa raz rozhodnem nachipovat auto nebudem to robit podomacky alebo to nedam nejakemu spratkovi do polorozpadnutej garaze. auto si treba vazit pomaly viac ako zeny to sa neda odflaknut :D
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS

Pondelok, 20. Apríla 2009, 20:30

Peter92 napísal:
zdravim som tu novy...no, ja to za reklamu nepovazujem. je to naopak velmi dobra informacia, obvzlast pre mna, kedze sa chystam kupit si 335i a po zabehani ju nachipovat. o profituningu viem od kamarata, ktory sa pozna s profitunerom a pocul som na nich len chvalu a verim ze sa vyznaju v tom co robia. ked uz sa raz rozhodnem nachipovat auto nebudem to robit podomacky alebo to nedam nejakemu spratkovi do polorozpadnutej garaze. auto si treba vazit pomaly viac ako zeny to sa neda odflaknut :D

ako inspiraciu - mne namerali na seriovej 335 310,9 kona a 414 nM

Peter92

Pondelok, 20. Apríla 2009, 21:25

Peppo napísal:

ako inspiraciu - mne namerali na seriovej 335 310,9 kona a 414 nM

pekne pekne...uz sa na nu tesim! inak aky je vas nazor na to ci chipovat nove auto hned alebo zabehat aspon 5tis km.?
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

barabas
Kraj: Žilinský

Utorok, 21. Apríla 2009, 06:31

Peter92 napísal:
pekne pekne...uz sa na nu tesim! inak aky je vas nazor na to ci chipovat nove auto hned alebo zabehat aspon 5tis km.?

najskor si na to zvykni, zabehaj a potom vymyslaj, uvidis ci a ako ti to vobec bude treba...

Peter92

Utorok, 21. Apríla 2009, 18:00

no jasne chio pred zabehanim nechcem urcite..aspon tych 5 tisic by som rad nabehal najprv

lupo

Utorok, 21. Apríla 2009, 19:03

Peter92 napísal:
no jasne chio pred zabehanim nechcem urcite..aspon tych 5 tisic by som rad nabehal najprv

ja len taku technicku, ktora mi kolie oci: oprav si podpis!!! tomorrow sa pise s dvoma R a nie s dvoma M. takisto packet sa pise len s jednym T a nie s doma...
955 CT-S

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi

Streda, 22. Apríla 2009, 10:20

lupo napísal:

ja len taku technicku, ktora mi kolie oci: oprav si podpis!!! tomorrow sa pise s dvoma R a nie s dvoma M. takisto packet sa pise len s jednym T a nie s doma...

*dvoma :lol:

to Peter92 : urcite si najskor auto poriadne zabehaj ... viac ako 5tkm ... urcite ;) , potom ho ponahanaj, a ak sa ti bude zdat malo, chipuj (ale az po inych upravach ;) )
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 27 neregistrovaných