... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

profituner
Autor témy

Re: 3,0 twinturbo 306PS po kvalitnom chiptuningu

Nedeľa, 10. Mája 2009, 16:02

prva M3,ktoru sa nepodarilo odmerat,lebo uz bolo zakazaneod majitela merat.Ten kto bol na BMW day, vie o koho ide.
Druhu M3 sme uz odmerali bez problemov a korektne. Dotycneho pana sa aj volalo na mobil, ze mu urobime dalsie meranie, no nic. Jeho jebnu... poznamky a sposob jendania ani nebudem komentovat. No nechcem to dalej nejako riesit.

Užívateľov profilový obrázok
Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 10. Mája 2009, 18:22

profi: pisal som ti ss, stale si mi neodpovedal ohladom 330i...

1. je tam mozne nahrat softver zo 130i, kde ma moj motor vyssi vykon?

Duffy

Nedeľa, 10. Mája 2009, 18:54

VK-Tomáš napísal:

Prečo tvrdíš že jeb.utý národ vôbec nevieš čo bolo za tým že niektorý neboli spokojný.
Ja osobne nič nemám voči profituningu, ale pri rozhovore po meraní m-ka nás zavádzali najprv že sa 46-ky a 39-ny nedajú odmerať kvôli ASR snímaču a že E92 alebo E60 v pohode odmerali a nakoniec sa zistilo že ani nové m-ká tak celkom neodmerali.
Je pravda že tú druhú m3 odmerali ale to už len preto lebo sme im odporučili zavolať do MM racing-u aby sa dozvedeli ako sa to vlastne robí a čuduj sa svetu podarilo sa odmerať.
Nechcel som to tu písať, ale som musel zareagovať na to že chyba nebola v tom dotičnom ktorý nebol spokojná, ale v prístupe najprv tu vypisoval na fórum že sa prihlásili iba staré a slabé autá a keď prišlo na meranie m3 a m5 tak si nevedeli rady a museli prosiť o radu konkurenčnú firmu!
Ja osobne som bol sklamaný čo je mi ľúto lebo som si vždy myslel že Top chiptuningová firma na SK je Profituning, ale po tejto skúsenosti :?:
Ale zas nepochibujem o tom že robia dobrú prácu, ale to hlavne na obviklých TDI ktoré chipujú asi najčastejšie.
To je môj názor ak sa páči páči ak nie tak to mám v p.č. =;

mne sa tvoj nazor paci :))))

profituner
Autor témy

Nedeľa, 10. Mája 2009, 19:21

[quote="VK-Tomáš"][/quote]

Prečo tvrdíš že jeb.utý národ vôbec nevieš čo bolo za tým že niektorý neboli spokojný.
Ja osobne nič nemám voči profituningu, ale pri rozhovore po meraní m-ka nás zavádzali najprv že sa 46-ky a 39-ny nedajú odmerať kvôli ASR snímaču a že E92 alebo E60 v pohode odmerali a nakoniec sa zistilo že ani nové m-ká tak celkom neodmerali.
Je pravda že tú druhú m3 odmerali ale to už len preto lebo sme im odporučili zavolať do MM racing-u aby sa dozvedeli ako sa to vlastne robí a čuduj sa svetu podarilo sa odmerať.
Nechcel som to tu písať, ale som musel zareagovať na to že chyba nebola v tom dotičnom ktorý nebol spokojný, ale v prístupe firmy najprv tu vypisoval na fórum že sa prihlásili iba staré a slabé autá a keď prišlo na meranie m3 a m5 tak si nevedeli rady a museli prosiť o radu konkurenčnú firmu!

Tak pozor!!!!! Do mm racingu som volal, s Marekom sa velmi dobre poznam, no neporadil mi vobec nic!!!!! Povedal, ze sa to da odblokovat original diagnostikou, co nemozem ani potvrdit ani vyvratit, no my sme to odmerali uplne inym sposobom. Co ja viem tak ani Marek original diagnostiku na BMW nema, nepotrvdili mi to ani velmi dobri znami co robia v BMW.´ neni to podstatne, nakoniec druhu M3 odmerali bez problemov. Ja som vam kazal pockat, ze to vyriesime, dokonca sme Vam aj volali, no Vas pristup ku nam sa ani neda opisat. Pytat sa na to, ze kde sa da stazovata mat take sproste reci, tak tomu fakt nerozumiem. Za nic ste nepaltili, nemuseli ste sa trepat 400km z Kosic ani nic ine. Poviem pravdu, ze vela nechybalo a rozbil by som tam niekomu hubu.
E 92 M3 sa daju odmerat uplne v pohode aj sme ich merali uz davno pred BMW day,ked chcete,mozem tu dat nejaky graf. To iste je aj nova M5 a M6. M3 E60 je trosku problematickejsia, to sa musi uznat, no da sa odmerat a nakoniec sme ju odmerali.Stacilo normalneho majitela,ktory po druhom merani netaha jeho milacika z brzdy a nadava personalu, trpezlivost .No ked niekto je ko..t a povie po druhom pokuse, ze uz to nemerajte a pyta sa,kde sa da stazovat a zacne mat blbe reci, chce sa stazovat a obhanat sa tym, ze donesie zajtra graf z MM racingu, tak to dalej riesit nejdem.
Nech si urobi o tom obraz kazdy sam. Ja som pre BMW day urobil dost, myslim si, ze aj organizacia bola na urovni, chyby pri takom pocte aut sa samozrejme stat mozu, no urcite si za to nechat nadavat nezasluzim.
Ked si myslis, ze v Profituningu sa chipuju stare TDIcka si na velkom omyle.

M3driver
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 11. Mája 2009, 09:11

profituner napísal:
prva M3,ktoru sa nepodarilo odmerat,lebo uz bolo zakazaneod majitela merat.Ten kto bol na BMW day, vie o koho ide.
Druhu M3 sme uz odmerali bez problemov a korektne. Dotycneho pana sa aj volalo na mobil, ze mu urobime dalsie meranie, no nic. Jeho jebnu... poznamky a sposob jendania ani nebudem komentovat. No nechcem to dalej nejako riesit.

toto nie je uplne presne, ale nebudem to tu riesit. padlo tam par ostrych slov aj viet, ale bolo to osobne! napisat sem sa da vselico a nic to neprinesie.

suhlasim s niecim co napisal VK-Tomas, v niecom mas pravdu ty! urcite nespochybnujem vasu ochotu a snahu, takato akcia od sukromnej firmy je na slovensku skor vynimka
M3 -> Ducati

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 11. Mája 2009, 11:07

profituner: Nechapem preco sa tu iba natahujeme a nedostavam odpoved na svoju otazku, vid ju na tejto strane ale vyssie.

a ostatnym: nechapem prevo by niekto mal urazat personal ked mu meraju auto, ani preco by mali padat ostre slova :-k

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 11. Mája 2009, 17:06

mimochodom, chcel by som sa opytat kolko stoji odmeranie vykonu? rozmyslam, ze si dam svoju E46 odmerat, nech viem na com je. dik
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Pondelok, 11. Mája 2009, 21:19

Peter92 napísal:
mimochodom, chcel by som sa opytat kolko stoji odmeranie vykonu? rozmyslam, ze si dam svoju E46 odmerat, nech viem na com je. dik

Tusim ze sa tu niekde spominalo 50€
Klub tvoria ľudia, nie autá...

petrík
Auto: BMW M3 e36 limo,X3
Kraj: Košický

Pondelok, 11. Mája 2009, 21:56

Chlapi kľud, my z daleka sme ok. A stačilo elektroniku jednoducho oblbnut, mat trochu viac dobrej nalady a spravneho BMW ducha a chcenia a nie nechcenia!
Dakujeme

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 42 neregistrovaných