tak nejaky ten dalsi update, konecne som sa vozil vcera a dnes par kilometrov

nechcem na tom moc valat, v blizkej buducnosti chcem menit olej v prevodovke..
takze najprv co sa tyka stresneho, na druhy pokus sa to ako tak podarilo

kedze prve bolo uplne nakokot cele rozdrbane, tak som ho musel vyberat a ist vymenit za dalsie, ale korado aspon poriesil

druhe uz sa mi podarilo vcera rozbehat, ako tak, stale to neni ono, nieco sa tam ulomilo ked som to prvykrat otvaral, tak nieco tam nebude koser, ale jebem na to, je to tam, odpojil som tlacitko a dovi dopo. clonu si zatiahnem ked chcem, a happy little upgrade je na svete.
plus strhol som ten karton co bol pod tym oknom, ktory bol aj tak zosrotovany, a dakujem velice pekne rapidwinnerovi za stp tlmiaci material, na plech islo aero a potom nejaka 10mm pena na to. takto nejak to vypada
takto vypadalo okno
ked uz som to mal rozhodene tak som vymenil aj tesnenie okolo stresneho, zasrana guma za 50€

ale stalo to za to
final
no a cez tyzden prisiel aj novy vymennik na olej v prevodovke od nissin, aj novy termostat, ktory som zistil ked som to rozobral ze uz bol meneny, lebo rovnaky beru tam bol.. tak som to poriesil vymenil, zatial to vyzera sucho, uvidime po viac km, kazdopadne jedine co mi ostane teraz je uz len vymenit o kruzky co su v tych rychlospojkach za tucnejsie..
od korada som zobral este aj tuto krytku ktora sa asi stratila po ceste alebo co, bola ciernomodra nejaka, tak som to nastriekal, nevyzera to bohviejak, niesom lakyrnik

ale aj tak nejake diely pojdu lakyrnikovi, ked sa to vsetko nakopi, takze som to moc neriesil, na svetle vonku je to vpohode, hlavne ze to neni cierne. to bol jediny ucel.
vcerajsia jazda bola troska tragikomicka, som isiel len natankovat a hned naspat, no skoro hned, lebo to skapalo, vyzera to tak, ze problem bol v kontaktoch na baterke, lebo auto z nicoho nic je odstavene od stavy, otocim klucikom a nic, ani svetielka nesvietia, proste koma.. pohybem minusovym kablom a vsetko nabehne, takze som to vybrusil trocha a ocistil, a dnes uz to bolo vpohode, uvidime po case ze co a jak. ale aj tak tam bude nejaky elektro gremlin este ale o tom potom..
dnesna jazda lepsia, urcite to auto chce aj rozhybat, kedze poriadne nejazdilo, ale bude treba samozrejme komplet repas podvozku, tie gumy v ulozeniach tipujem ze su ko vpredu aj vzadu, a urcite aj spojovacky na riadeni, lebo auto sa sprava tak priliz "rozevlato", z casti to moze byt aj vlastnost toho auta ako jazdi, ale toto neviem, lebo som nikdy e38 nejazdil, ale keby aj tak urcite nie do takej urovne, hlavne na kolajach to citit ako keby cele auto sa hybalo do stran.. kazdopadne sak poriesime, na to sa tesim, aka zmena to bude.
co sa tyka vykonu, tak ako vsetci hovorili, auto netaha moc, aj ked maskuje rychlost viac nez dobre, ale stale to neni zazrak, s cim aj pocital samozrejme, nekupoval som to auto aby som s tym prasil octavie na okreskach

ale je to paradny cruiser, to sa musi uznat, ticho na palube famozne, edc podvozok funguje az neuveritelne, paradna plavna jazda, zehli to nerovnosti pomaly lepsie jak G11, motor ma paradny zvuk ked je v zatahu, pri ustalenej jazde ho vobec nepocut, presne tak jak som si predstavoval ze to bude, a musim povedat ze ten ton motora sa mi paci viac jak na 650ke, tieto starsie V8 mi pridu ze maju lahodnejsi zvuk jak tie novsie motory. tolko ale k dojmom, neviem este co viac by som k tomu, snad len tolko ze mozem byt spokojny, stale si myslim ze to bola super kupa, jedine co ma sere je to stresne ze som to musel riesit lebo stropnica je kvoli tomu rozobratiu vpici teraz a vyzera to velice zle

takze to budem musiet calunit skor ako som chcel, alebo proste jebat na to zatial, kym sa budu riesit dolezitejsie veci.
no na buduci tyzden ma caka stk a ko, tak hadam to pojde jak ma.