... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Hej hej potlapkajte si ramena.. rapidwinner alebo teda familiarne boris ako si ho uz predstavil, aj ked asi nechcel, mi pride vcelku odbornik, trochu kokot ked ti napise aby si skapal, vtedy lowest-of-the-low ale inak vyzera, ze sa do remesla vyzna. Preto mi pride trochu schizofrenne, smiesne, toto homo tlapkanie ked sam vidi, ze dvere su hnile ale dovali sa sem zo zachoda zajebat tie ironicke prehanania, ako to bola blbost vobec kupovat, lebo je to cele hnile. Nieje, dvere su. A ty druhy ides.. nie nie spinave su. Ukazem ti zoom ako v CSI Miami, tak zrazu uz su hnile ale to je fuk! Nehnile dvere stoja 20€.. KDE?ty boris neviem ci to ma vobec zmysel robit, sak odbornik znalec na vsetko cez internety to hned zjebal, ze to je hnila kokotina s rozjebanymi napravami :-/ teraz neviem co mam robit :-O
stary neviem jaky mas problem ale tieto tvoje ulety su strasidelne mimo, a pristup akym vsetko potrebujes zhodit ani neviem z akeho dovodu, vyznieva minimalne detinsky, ked nie az zavistlivo, alebo neviem jak inac si to mam vysvetlit..
starynovy napísal:Hej hej potlapkajte si ramena.. rapidwinner alebo teda familiarne boris ako si ho uz predstavil, aj ked asi nechcel, mi pride vcelku odbornik, trochu kokot ked ti napise aby si skapal, vtedy lowest-of-the-low ale inak vyzera, ze sa do remesla vyzna. Preto mi pride trochu schizofrenne, smiesne, toto homo tlapkanie ked sam vidi, ze dvere su hnile ale dovali sa sem zo zachoda zajebat tie ironicke prehanania, ako to bola blbost vobec kupovat, lebo je to cele hnile. Nieje, dvere su. A ty druhy ides.. nie nie spinave su. Ukazem ti zoom ako v CSI Miami, tak zrazu uz su hnile ale to je fuk! Nehnile dvere stoja 20€.. KDE?Rovnako ta garaz, kazdy kokot, ty vieees, to netreba.. tam kurit netreba a o 2 tyzdne uz spekulujes ako beta s picou..teda s naftovym ohrievacom. Cize co som tym chcel povedat? Ze je to presne opacne. Mudry na vsetko, skusenosti nikde. Vyjadroval som sa k detailingu? Nikdy, pretoze o tom chuja viem. Vyjadrujem sa zasadne k veciam kde stojim na pevnych zakladoch, aby som nedopadol ako ty, ze si serem do huby. Inak rec bola o tej E34 kde hned po kupe menil (mimo ineho) aj celu prednu napravu a uz ti nebol schopny ani cez zuby precedit dik, na tie alibisticke "wau :-O super sikovny si" poznamky.
To bolo top.. Preto ma to vlastne aj nastartovalo, ked zase tliachas ako z toho ides urobit muzejny kus a este zarobit.
Ale tak co, vzdy je nadej, wincik tiez predal swapovanicu o 50% drahsie nez papierovu 540i. Idem ja do blacklistu lebo uz ma nebavi ta zvonova kryvka, vysmej sa mi do SS ked to predas za 18.