... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:sandrito: ani jaked mam pravdu povedat uvedomil som si ze tam je stresne az ked mi to povedal majitel
co som studoval tak si si mohol vybrat medzi sklom a plechom, na internetoch sa hovori ze plech je citelne tichsi na dialnici a tak, ale je to jedno, sklenene uz je rezervovane u korada..
maross: dik :-)
sandrito napísal:áno tak je toNo jak pri diaľničnej rýchlosti otvorím clonu na panoráme, dosť počuť svišťanie prúdiaceho vzduchu....keď je zatvorená úplne ticho...skrátka sklo, nie je plech.... ale myslím, že sklenený šiber je praktickejši, krajší...
Miro kupa E38 napísal:diki miro, uz som v klube E38 nofuxxo blahoželám k e38, prajem veľa zdaru pri renovácii. Za mňa je farbasuper, ja som veľmi chcel striebornu, ale nepodarilo sa a mám modrú ako vieš, aj keď musím povedať že na slnku ta perleť pekne hra do zltozelena.
A ešte jedna vec musím pochváliť garáž, tak tú máš parádu.
Tak veľa zdaru
pablohablo napísal:nemozem to luxovat, sak je rozobraty cely interierStavim sa o cuvaciu kameru ze ako toto pisem tak to fuxxo luxuje.
sandrito napísal:neviem, ja to otvarat nebudem vobecNo jak pri diaľničnej rýchlosti otvorím clonu na panoráme, dosť počuť svišťanie prúdiaceho vzduchu....keď je zatvorená úplne ticho...skrátka sklo, nie je plech.... ale myslím, že sklenený šiber je praktickejši, krajší...
Dendooo napísal:zistil no, presne ta guma v kolajnicke, ono sa to cele rozislo, a neviem ci sa to aj v tom rohu kde to je spojene nezlomilo nejak, ja som to skusal ked to bolo este hore nejak rozbehat, ale nic..Aj si zistil prečo sa okno zaseklo - bola to tá guma v kolajničke ? Stalo sa mi presne to isté - po zime som okno otvoril a už nešlo zavrieťale mne sa ho asi po 20 minútach podarilo nejak presvedčiť, tak ma jeho oprava cez leto čaká tiež. Rovnako som ho chcel vymeniť za sklo, len ma odradila hlučnosť.
Inak pekná sedma, som zvedavý čo z toho bude
Fuxxo napísal:dva roky používam sklenú strechu v e38 a žiadny problém a dosť často ju otváram ,základ je správna údržba a hlavne pravidelná mazať a mazať a mazať pravidelne ,všetky vodiace a styčné plochy .diki miro, uz som v klube E38 nomodra vyzera velmi dobre tiez
nemozem to luxovat, sak je rozobraty cely interiernajprv to musim spojazdnit a prihlasit, to je priorita..
neviem, ja to otvarat nebudem vobecmaximalne tu vnutornu clonu si otvorim, kvoli slnku ked tak. ale suhlasim, ze ked uz siber tak to sklo za mna
zistil no, presne ta guma v kolajnicke, ono sa to cele rozislo, a neviem ci sa to aj v tom rohu kde to je spojene nezlomilo nejak, ja som to skusal ked to bolo este hore nejak rozbehat, ale nic..