... všetko o BMW ...
///majak napísal:akurat ze tuto nepisal nikto nic v inzerate, ale to sme sa bavili osobne o historii auta a ako sa k nemu dotycny dostal. a kedze som treti majitel, tak asi tazko to bude kupovat v roku 2016 od nejakeho pubertaka, nie? matematika nepustiJa som si len urobil srandu na margo takých inzerátov. Nič v zlom som tým naozaj nemal na mysli. :-)
Fuxxo napísal:Ako tu už napísali druhí, podstatný je kvalitný základ, takže hlavne držím palce v peknom projekte. :-) A tiež som zostal prekvapený, čo ten Čech trvdil, že to nevedel predať z dôvodu "malej" kubatúry - jeden môj známy z Ružinova mal celé roky E38 735i MT, a veľmi si pochvaľoval. Ty si budeš istotne tiež. Budem sledovať vývoj.akurat ze tuto nepisal nikto nic v inzerate, ale to sme sa bavili osobne o historii auta a ako sa k nemu dotycny dostal. a kedze som treti majitel, tak asi tazko to bude kupovat v roku 2016 od nejakeho pubertaka, nie? matematika nepusti
plus druhy majitel od ktoreho som to bral mal tiez cez 50, takze nebol to nejaky pubertak.