tak dnes som pokrocil dalej, auto bolo na KO, vsetko bez problemov, az na samozrejme vselijake vrstvy laku, ale tak to som vedel, aj videl, co cca bolo striekane, takze ziadne prekvapenie
emisna bola az neuveritelna, fakt som nechapal, pridavam aj screenshot, lebo aj technik povedal ze to ma hodnoty noveho auta vpodstate.. okrem 4ky som nemal este auto co by malo taketo cisla na emisnej

a to meranie bolo vpodstate so studenym motorom dokonca, lebo auto som priniesol o 10:00, a do 12:00 robili KO, potom som prisiel a hned sa islo na emisnu, tych 62 stupnov mal olej naozaj, meral to s masinou.. takze celkom prekvapujuce toto.

technicka bola horsia, akoze vpodstate vsetko v poriadku, brzdy bez problemov, vratane rucnej, ostatne neni moc co riesit, akurat mala vola na prednej naprave, co som aj cakal, plus vyzera to na vadny vypinac dialkovych svetiel, lebo preblikavaju sami od seba, tak to vymenim, ale technicku som nedostal, a to som zistil az ked mi to ukazal, ze nadrz slzi, na mieste kde ide hadica z hrdla do nadrze.. takze momentalne nejaky rychly fix budem riesit na to, kedze spzky mam platne len do stvrtka a KO len 15 dni.. a potom sa uvidi, ci pojde nova nadrz alebo co sa bude robit. inak cela nadrz vyzerala velmi dobre, neudreta, sucha, len okolo tej hadice to bolo vlhke. skoda ze som si to nevsimol skor, ale tankoval som tam nedelu 20 litrov asi a odvtedy som poriadne ani v garazi nebol :-/