vcera/dnes som opravil aj tu "tecucu" nadrz, teda dufam, predtym to kvapkalo aj ked to stalo v garazi, a dnes som sa previezol aj po zahrade a zatial vsetko ok. vyzeralo to horsie jak to v skutocnosti bolo nastastie.. vyzeralo to vselijak

ked som daval dolu tu hadicu tak som myslel ze je odhnite cele to hrdlo dokola

ale nebolo..
ked som to ocistil tak som zistil ze je tam len jedna mikro dierka, co je divne, na vrchnej strane, neviem preco, ale dalsi problem bol aj v hadici, lebo ta hrdza z toho hrdla sa doslova zazrala do nej a potom to tade vytekalo a vobec netesnilo. tak som z hadice odrezal tych 5mm kde bola ta hrdza
a na to hrdlo som kupil specialny epoxid dvojzlozkovy prave na lepenie nadrzi, tak som tam tu plastelinu nalozil, nechal 24 hodin vytvrdnut..
a dnes poskladal..
a teraz do mna vsetci jaka je to ciganska robota

suhlasim, taketo opravy nechcem robit na tom aute, ale situacia mi nedovolila to riesit inac, kedze prevozky mi platia len do stvrtka a nemam v plane to vozit na podvale kvoli drbnutej stk, alebo si poziciavat slovenske docasne znacky, takze zajtra mam technicku, hadam to tolko vydrzi a potom uvidime.
plus mam samozrejme objednanu novu oem hadicu, aj spony, ale to tiez nestihne prist do zajtra, ale hned jak pride tak hadicu urcite vymenim. potom to budem kontrolovat a ked to zacne znova tiect, tak ide nova nadrz. kazdopadne co som pozeral fora, tak jeden chlapik v usa spravil takyto isty fix, a 2-3 roky bez problemov to drzalo, takze uvidime. skor ci neskor tam ale nova nadrz pojde, nech je pokoj.