... všetko o BMW ...

skoda je len, ze polovici rozpisanych postupov absolutne nerozumiem, ze co sa robilo, preco a ako... napr.to chipovanie, pre mna vsetko cudzie slova
 skoda je len, ze polovici rozpisanych postupov absolutne nerozumiem, ze co sa robilo, preco a ako... napr.to chipovanie, pre mna vsetko cudzie slova  ale chapem ze ucel splnilo, brano je sikovnicek
 ale chapem ze ucel splnilo, brano je sikovnicek  dve veci ti mrte zavidim... jedna je spotreba a druha ta cena zotrvaku... ja som zohnal za 360e a vravim si, ze ako ppci. A k tej spotrebe... kokso, moje na mechanike po dialnici stiahne asi aj 9-10... pamatam ako som este kedysi dal branovi prerobit tu striebornu na mechaniku a zvyknuty na spotrebu mi zasvietila cestou domov rezerva na dialnici a vravim si fajn... az tu zrazu, nastastie az v tn v meste na semafore som rozjazd uz nedal a musel zaparkovat na vystraznych v strede dvojprudovky na takom tom zebrovom trojuholnicku
 dve veci ti mrte zavidim... jedna je spotreba a druha ta cena zotrvaku... ja som zohnal za 360e a vravim si, ze ako ppci. A k tej spotrebe... kokso, moje na mechanike po dialnici stiahne asi aj 9-10... pamatam ako som este kedysi dal branovi prerobit tu striebornu na mechaniku a zvyknuty na spotrebu mi zasvietila cestou domov rezerva na dialnici a vravim si fajn... az tu zrazu, nastastie az v tn v meste na semafore som rozjazd uz nedal a musel zaparkovat na vystraznych v strede dvojprudovky na takom tom zebrovom trojuholnicku  dalsi postup je jasny... docupitas na pumpu, kupis bandasku za 15e a nalejes ju plnu nafty asi za 7e
 dalsi postup je jasny... docupitas na pumpu, kupis bandasku za 15e a nalejes ju plnu nafty asi za 7e  tolko k tomu...nedavno som mal este jedno tds, sice vrak ale na edc a ked som svoj vrak a tento vrak postavil vedla seba, tak ten rozdiel v kultivovanosti bol neospravedlnitelny... takze znova snivam o tom, ze sa tam raz da elektronika a este naviac, ze to bude tahat odspodu, pretoze ten stock bez evrymodu je ozaj do placu...a rozdiel v tom hdk a klasike je len v tom, ze si to vie lepsie doregulovat? To hdk mali uz novsie modely, ci to je celkom custom nejaky zas?
 tolko k tomu...nedavno som mal este jedno tds, sice vrak ale na edc a ked som svoj vrak a tento vrak postavil vedla seba, tak ten rozdiel v kultivovanosti bol neospravedlnitelny... takze znova snivam o tom, ze sa tam raz da elektronika a este naviac, ze to bude tahat odspodu, pretoze ten stock bez evrymodu je ozaj do placu...a rozdiel v tom hdk a klasike je len v tom, ze si to vie lepsie doregulovat? To hdk mali uz novsie modely, ci to je celkom custom nejaky zas?

čo má potom za následok aj tu ppči spotrebu hlavne na diaľnici a mnoho iného...
 čo má potom za následok aj tu ppči spotrebu hlavne na diaľnici a mnoho iného...

. Hrá pekne odspodu, presne, žiadne huhuhu mumumu. Matroš asi cca 15€ a vybavené
. Hrá pekne odspodu, presne, žiadne huhuhu mumumu. Matroš asi cca 15€ a vybavené  .
. :
:

Je možné že mne to nacenil na diesel a preto to bolo vyššie...
 Je možné že mne to nacenil na diesel a preto to bolo vyššie...