... všetko o BMW ...
 . Nasledovala cesta do BA, kedže koumakova plánová kúpa 7er dopadla mizerne a prišli len na TDSe. Prvá jazda BA - DK dopadla na výbornú a tak som skončil zas ras pri TDSe.
 . Nasledovala cesta do BA, kedže koumakova plánová kúpa 7er dopadla mizerne a prišli len na TDSe. Prvá jazda BA - DK dopadla na výbornú a tak som skončil zas ras pri TDSe.
 ) výmena prebehla v provizórnych podmienkach.
 ) výmena prebehla v provizórnych podmienkach.

aj ja chcem a nemožem zohnať
  aj ja chcem a nemožem zohnať  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
 .
 .

, ale chcelo to niečo kúsok väčšie a odkedy som fanúšik značky BMW, vždy som chcel E34, lebo je to z môjho pohľadu vzhľadovo nadčasový voz a konkrétne tento aj slušnej výbave (neporovnávam dnešné výbavy). S TDS mám čoto odjazdené ešte v E36ke a nie je to najhorší motor, navyše má rezervy a dá sa z toho spraviť celkom hybné posúvadlo. Veľa ludí na to pindá....starý diesel, veľa žerie, navyše praskajú hlavy...veď uvidíme, možno ma to časom omrzí.
 , ale chcelo to niečo kúsok väčšie a odkedy som fanúšik značky BMW, vždy som chcel E34, lebo je to z môjho pohľadu vzhľadovo nadčasový voz a konkrétne tento aj slušnej výbave (neporovnávam dnešné výbavy). S TDS mám čoto odjazdené ešte v E36ke a nie je to najhorší motor, navyše má rezervy a dá sa z toho spraviť celkom hybné posúvadlo. Veľa ludí na to pindá....starý diesel, veľa žerie, navyše praskajú hlavy...veď uvidíme, možno ma to časom omrzí. ). E39 bolo fajn vozítko, ale ani trošičku mi nebolo ľúto, keď šlo preč (no dobre trošku bolo
 ). E39 bolo fajn vozítko, ale ani trošičku mi nebolo ľúto, keď šlo preč (no dobre trošku bolo   ). Čo sa pohodlia týka, jediné čo mi z E39 chýba sú elektrické sedačky. Asi tak by som to všetko zhrnul...
 ). Čo sa pohodlia týka, jediné čo mi z E39 chýba sú elektrické sedačky. Asi tak by som to všetko zhrnul...
 Samozrejme jazdne vlastnosti a bezpecnost su proti tomu warburgu neporovnatelne..
 Samozrejme jazdne vlastnosti a bezpecnost su proti tomu warburgu neporovnatelne.. . Hlavne, že ide.
 . Hlavne, že ide. Sobotu poobede sme v Nitre našli človeka, čo mi to šiel naplniť - vakuovanie OK, ale ako sme to natlakovali a pustil som kompresor tak to striekalo ako z deravej hadice. Kôli tomu dosratému závitu, to už nedosadlo ako malo, tak som tam nechal nejaké € za to čo ušlo s kyslím výrazom tváre som šiel preč.
   Sobotu poobede sme v Nitre našli človeka, čo mi to šiel naplniť - vakuovanie OK, ale ako sme to natlakovali a pustil som kompresor tak to striekalo ako z deravej hadice. Kôli tomu dosratému závitu, to už nedosadlo ako malo, tak som tam nechal nejaké € za to čo ušlo s kyslím výrazom tváre som šiel preč.