... všetko o BMW ...
voMacK napísal:Boze ako sem mozes tahat Formulu?![]()
Bavime sa predsa o cestnych autach, nie o zavodnych specialoch. Okrem toho tam o to tazisko vobec nejde..to je az druhotny faktor. Tam by slo o to, ze ten Dodge je proste pica s velkym naraznikom a formula je truhla na kolesach, kde ti gebula trci z kabiny cakajuc na to, co do nej jebne...
tvaroh ak chces, mozem to tu premazat alebo cosi kdesi...
//MPower napísal:. . . . A hadam nejdes pre boha porovnavat xdrive na 3er a X5 . . .
ROKI49 napísal:
Banned moj kamarat nie je, len sa mi paci, ze do teba rype, lebo si mimo. a videl som ta aj nazivo, takze je mi jasne, ze si na fore dohanas komplexy. S tymi vlastnymi zdrojmi si vytri tu strapatu hlavu a radsej sa pouc gramatiku. Auto meska vyse rok oproti nie tak davnym planom, komplikacie boli, nie len s autom. Aj ja mam svoje zdroje, konkretne planovanie, vyvoj, vyroba, ale ty mas lepsie, ako vsetko co je tvoje je najlepsie. Podrobnosti tu samozrejme pisat nemozem a ani nebudem. Tak sa netvar furt jak najmudrejsi, co vsetko vie najlepsie.
btw aj to, ze 1,6tdi je vylepsena 1,9tdi mas od toho svojho zdroja?
Dogg88 napísal:Zasadny? O kolko je svetlq vyska viac? Tcm?
Ja mam prah 50cm od zeme...ideme sa baviť o nejakej prejazdnosti ci brodivosti?
Vies preco by som si radsej kupil 5er / A6 ako X5 / Q7?
Pretoze 5er / A6 vie ze patri na cestu a na nic sa nehra, kdezto barbie SUV ako X5, Q7, Cayenne, Evoque, ML a milion dalsich nepatria ani na cestu (horsia ovladatelnost skrz vysoke tazisko a celkovo vysoku hmotnost) ani do terenu (nizka svetla vyska, velke prevysy)
A pobavilo ma ze s SUV sa nebojis obrubnika...no to isto, ked maju kolesa tak 20-22" tak sa musis obrubnikom vyhybat rovnako ako na beznom osobnom aute...
Obrubnikov sa nebojim ja ma 33kach
ViktorDDD napísal:
čo ja viem tu si písal o niečom inom
v poriadnom teréne by tá x6 plakala rovnako ako trojka, a doggov exploder by ju dal ľavou zadnou, tu bola výhoda toho že tá x6 je možno o 10-15centi vyššia, nič viac
voMacK napísal:
tvaroh ak chces, mozem to tu premazat alebo cosi kdesi...
//MPower napísal:Lenze su ludia ktory chcu jazdit v luxusnom SUV a dostat sa na chatu a podobne bez obav, a to je ten kompromis ze mu SUV nahradi osobak, lebo sa vozi luxusne aj po cestach , nepotrebuje Jeep Wrangler lebo po extremoch jazdit nebude, a take dobre jazdne vlastnosti ako X5 na ceste ten Jeep nema tak naco mu je terenak do mesta? Radsej pohodlne luxusne mestke SUV ktore je lepsi kompromis na obcas na chatu alebo zimu ako Wrangler ktory je dobry len v terene.