... všetko o BMW ...
//MPower napísal:brumko tak ty uz ine komplexy musis matmimochodom zajtra mi privezu iPhone 6 tak budem mat cim fotit naj bmw na Slovensku
![]()
dodko teba som sa pytal daco? Pan kseftar co si mi za 1000eur predal dojebane disky ?
tvaroh napísal:Chlapci. Vrátim sa k pointe témy. Nikto tu neporovnával 335 s q7 ako rozhodnutie medzi nimi skratka som zhodnotil ktoré inžinierske riešenie sa mi paci na ktorej značke.
K tomu komfortu neviem kto ma tam jebal ale skús ist v q7 na vzduchu a x6 a je to sakra rozdiel. Vzduch bola moja podmienka. Ďalej ma niekto dojebal s tym ako je dlho q7 na trhu tak nie nepovedal som ze preto ze je super ale tie mini facelifty sa ju snažili udržať konkurencie schopnu a uvedomte sa ze sa bavíme o jazdenom aute a mam rad BMW a samozrejme pri novom aute dnes letim do x6 fkovej ale taka možnosť nebola uvažoval som q7 x5 e70 ml w164 a tu proste ta q7 vyšla ako najrozumnejšie kedže je to stále aktuálny model a hlavne ide tu o osobnú preferenciu.
Nemôžete tvrdiť hento auto je napicu lebo je Audi alebo ine proste su to vsetko super auta ale proste každé vyhovuje dakomu o kúsok viac co je klúčové teda ide o subjektívnu preferenciu zakaznika.
A k výberu ja som chcel SUV proste s 330xd v zime na chatu co sme jazdili tak skús ist vo vyjazdených kolajach od nissanu patrol auto nezahrabalo xdrive vynikajuci nechcel by som nikdy BMW bez ale proste spodok som chytal každých 30sekund to na q7 nebude. Ďalej na jazero co chodíme v lete tak tam na osobnom neprejdem proste BMW tam chytí spodok jazdi sa tam len dzipmi takze bavme sa o tom co potrebujem ja a Jeep wrangler si nechajte to neni reprezentatívne a luxusne auto a o dizajne ani nehovorim.
A k tym led dodám len ze ano nekúpim si f bmw3/4 lebo dali tam zastaralu technológiu to je Jak si kúpiť telefón bez farebného displeja proste si chceli poistiť zaujímavosť faceliftu na úkor dnešných majiteľov.
A k bezpečnosti kapotu mam vo výške polky zadného skla fabie tak co sa asi stane ked sa ťukneme? Odpoved ti dajú ti co sa zrazili s varehovou na dialnici. Aja nedaju lebo su v plastových vreciach a ona nemala ani zlomený nos.
A skorej Jak sa tu ludia pourazaju a medici majú diplom z fyziky neurazajte sa prosim ked neviete kto tu co reálne vie alebo robi. Možno sa ti hádate s niekym kto robi analYtika dopr nehod alebo dakym kto z katedry automobilov sjf stu
A este k tej analýze zranení pri zrážke v SUV z pred viac ako 10rokov. Kolko SUV tu vtedy jazdilo? Možno aj prve ml a snad aj BMW x5 ako čistá novinka.
Skončime tému o blbostiach a skúsme si vymeniť vzájomne skusenosti ktoré mame nie co si myslime ked jazdime e36 alebo sme nehodu v q7 nemali atd.
Pekný den chalani a užite si svoje auta kazdy ma isto svoje vysnívané a nemenil by ho za moje tak ako ani ja za vaše asi alebo výmenu ponúknité
//MPower napísal:Lenze su ludia ktory chcu jazdit v luxusnom SUV a dostat sa na chatu a podobne bez obav, a to je ten kompromis ze mu SUV nahradi osobak, lebo sa vozi luxusne aj po cestach , nepotrebuje Jeep Wrangler lebo po extremoch jazdit nebude, a take dobre jazdne vlastnosti ako X5 na ceste ten Jeep nema tak naco mu je terenak do mesta? Radsej pohodlne luxusne mestke SUV ktore je lepsi kompromis na obcas na chatu alebo zimu ako Wrangler ktory je dobry len v terene.
palzo napísal:
preco stale ked niekto vytiahne nejake fakty a tebe uz dojdu argumenty (najskor asi preto ze nemas pravdu vlastne jedna sa o to ze "vsetci ste kokoti len ja som lietadlo") tak zacnes sa navadzat a hned nieco ze niekto musi mat komplexy a tak dalej.. este zacni do mamiek si nadavat a mozme sa vratit na pieskovisko ako v skolke..
ospravedlnujem sa za OT..
kompre napísal:ticho a premazat
jararak napísal:dogg je kokot (no ukazte mi tu jedneho kto nieje), z urciteho uhla pohladu, ale vie co chce a ako to dosiahnut, mpower, len nechapem (a zjavne niesom sam) o co ide tebe
gabikg - precital som to cele - zabudol si na jednu vyhodu tych prahov - v kolone sa vies na nich postavit a pozerat ako dlho tam budes este tvrdnut ako kolik.
//MPower napísal:gabikh , v niecom stebou suhlasim ale v niecom sa nezhodneme, napr- v tom ze mestke SUV su nahovno lebo maju rovnaku prechodnost nerovnostami ako osobak 4x4 = kupujem len osobak. Nie je to pravda, napr. isto sa zhodneme ze VW Touareq je luxusne SUV (a bodaj by aj nie za tie peniaze) , plne si viem predstavit ze by mi nahradil 5er co je limuzina z vysej triedy.. Je to velke, a jazdi to na ceste ako osobak, a dokonca aj v terene ako "terenak" , do toho auta sa totis daju dat za priplatok elektronicke uzavierky a da sa nanom pekne dvihnut podvozok v terene, videl som to auto aky teren preslo na offroad drahe a sakra mi mozes verit , ze akykolvek osobak by si ani len neprdol, a to doslova a do pismena! Ano nejebu nato 30 profil pneu ako na X5 ale ver ze na X5 ak by si obul normalne kolesa a pneu tak zas sa niekde posune, ono tu nejde ani tak ako sa to bude brodit blatom, ale oto ze mam proste lepsiu svetlu vysku ako osobak, a mozme aj na suchej ceste zdolavat rozne prekazky , napr velka jama, prejst cez nespeveneny usek kde by sa osobak oprel o brucho a podobne, ja vtychto kategoriach SUV vidim rozhodne zmysel.A rozhodne aj vela ludi ked ze je to pomerne uspesny segment. Ano je to isto vec aj istej prestize ale mne osobne je prestiz ukradnuta , kupujem si to lebo sa v tom dobre citim a paci sa mi to , nie preto aby som sa rovnal niekomu.. Druhe luxusne SUV ktore jazdi aj na ceste aj v terene je tiez doma ja Jeep Grand Cherokee.. Ale ja ani nepozeram na tieto SUV tak ze ich budem vyuzivat v terene ale ako tak ze ked idem do strmej garaze tak sa nebojim prudkeho stupania , pripadne klesania, bars kde sa stym otocim aj cez obrubnik krizom krazom co v osobaku neni sanca, sedim vysie, a podla mna su aj bezpecnejsie, mam nazor ze osobak nemoze mat lepsiu tuhost karoserie ako Jeep alebo Touareg...Ale nebudem brat nikomu nazor ani to rozoberat lebo to je zbytocne.