Štvrtok, 15. Januára 2015, 18:43
ja by som sa este raz vratil nie k suboju SUV vs. osobak
ale k mojjmu MOJMU osobnemu rozhodnutiu preco SUV nie Coupe
a je to 5dveri co by mi ponukol aj hatch ci kombi, ale chcel som vyssiu svetlu vysku a kto tu bude polemizovat ze suv nema priechodnost je kokot lebo ja tu nehovorim o brodeni v hlbokom terene ja hovorim napr o terene sklon 5% ale hlboke diery, vyjazdene kolaje, nespevnena cesta kde chytas spodok a tam jedine co ti pomoze je tych par cm co je v skutocnosti skurvene vela pri 3coupe a SUV
a k tomu touaregu asi si nevedel ze aj cayenne ma uzavierky, MLko ma medzinapravovu aj uzavierku zadneho diffu, GLko to ma v zaklade, range sport to ma tiez, taktiez discovery, a aj pojebane SX4 vo verzii 4x4... a urcite by som GL nazval daleko terennejsim ako touareg a jedine obmedzenie je jeho dlhy razvor
dalej nie neporovnavam jazdne vlastnosti suv s 335i niesu rovnake samozrejme na okruhu, ale kto jazdi na okruhu, ako casto dostanes toto auto pri beznom dni na limit? no nie nedostanes... isiel som s tym 160okresku a v dynamic mode ma clovek pocit ze riadi normalne auto samozrejme zotrvacnost pri brzdeni je MEGA citit, a to iste by bolo asi aj keby sa slo na limit v zakrute co neplanujem robit nato som si to predsa nekupil
a este Vam poviem jeden vynikajuci faktor, strasne ale STRASNE ma sralo uz nasadat dole do coupe, nejazdim par km tyzdenne jak tu vacsina ludi a to suv ma presne taku vysku ze som hned v sedacke, ano je to blba vyhovorka ale proste mi to pride ako level komfortu...
a to ze ci vyjde nevyjde na obrubnik odkedy som mal prve bmw a chytil som naraznik na najnizsom obrubniku co som kedy videl som nemal nikdy ani len snahu sa priblizit k dakemu a teraz s tym nemam najmensi problem ale skorej ako niekto zacne odpovedat na poslednu vetu si to prejdi este raz a potom este raz a zameraj sa na to ze najdolezitejsie veci som napisal na zaciatku :)
KÓDOVANIE F a G modelov v BA
Diagnostika a reset servisnych intervalov BMW Motorrad 2017+
U11 plugin
G02 BMW X4
EXG31 BMW 5 tourig
EXBMW S1000r dynamic+sport paket
EXF48 BMW X1 xdrive
EXF15 BMW X5 xdrive
EXF22
BMW M235i M-performance EX PRÍBEH review str.45
F10 BMW 520d Mpaket
EX PRÍBEHE92 BMW