... všetko o BMW ...
//MPower napísal:Joul je jednotka energie co sa ti natom nezda? Pisem z tabletu tak sorry za chyby..
ottap napísal:Gratulujem k novemu autu, hlavne je ze si ty spokojny![]()
A k tym co tu nadavaju na X5/X6 a ze lepsie su sedany a kombiky a neviem co, ak by vam dal niekto vybrat medzi E60 a E70/71 rovnake km, rok vyroby aj podobna vybava, kto by si vybral e60. Ja by som si veru zobral E70. A niekto tu tvrdil ze SUV typu E70/71 neni stabilne v zatacke lebo ma vyssie tazisko ? sak to auto sedi ako pribite na ceste, a pretekari nie sme. Najhorsie je ze sa tu vyjadruju ludia ktori sa ani v SUV poriadne nezviezli a potom to tu aj tak vyzera. Len tolko som chcel
ptz napísal:ja by som povedal, ze SUV aj ked je to ako trieda uplne divne, ma oproti limuzinam dve velke vyhody - z SUV je lepsi vyhlad na cestu a lahsie sa nastupuje, vystupuje. uplne mimo je trieda x6, x4, gle coupe - to je naozaj uplna blbost
cptObvious napísal:#-o kurvadrat, ja sa pri vas citim ako zahradny trpaslik...
Su tri triedy aut, co sa nastupovania tyka:
1) do auta vsadas (obuvas si ho na seba) z BMW tak z4,1er,2er,3er
2) do auta nasadas (normalne pohodlne ako do kresla v obyvacke -5er,7er
3) do auta vysadas (a zadrbes si gate, vylames bocnicu sedaku)
Ak mi tu idete tvrdit, ze len do SUV sa idealne nastupuje, nechcem vas stretnut, aby som pri svojej vyske 185cm nemal komplex menejcennosti. Do mojho RangeRovera ani pri nastaveni vzduchaca do comfort access sa neliezlo tak pohodlne ako do f01,f10...
ja som mal nohy vzdy zajebane na e91 e92
lebo ked dam nohu von z auta tak mam koleno vyssi ako prdel prah mas do polky holene a teda ho musis mat oprety o karoseriu a vzdy som mal vylesteny kus pod dverami sofera
tuto ten problem nemam, ale napr v ML s nastupnymi prahmi je fakt umenie si neopriet nohavice o ten prah teda asi aj nemozne
a do bmw 5-7 si sadam dole... asi zalezi jak mas sedadlo ja som ho nemal vypumpovane hore
a mozem ti poslat bocnicu na q7 neni vobec vylamana naopak som ju mal vylamanu na e9x lebo som sa musel rukou zapret o nu aby som sa dvihol a pekne sa osuchol vzdy o operadlo tak aj to bolo obsuchnute
Miloš_330i napísal:aspon som nezatvaral dvere za sklo ani nevystupoval tak ze som sa o ne zaprel :) akoze z e92 sa mi vystupovalo horsie jak e91 a tiez som mal docela nizko sedadlo, casom mi vadilo hlavne nastupit ze ides dole o pol metra zadkom
co bolo prijemne na sportovu jazdu ma zacalo otravovat pri kazdodennom jazdeni