... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 45
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: [ex-E92 335i Xdrive] nova V12 doma

Streda, 14. Januára 2015, 16:37

Ano mas pravdu ze vysoke tazisko u Q7 moze byt za urcitych situaciach pritazujuce ak letis ako kokot do zakruty a podobne...
Ale mi tu riesime bezpecnost posadky toho auta ako celok , a rozhodne budem sediet v Q7 ked domna celne jebne fabia ako v 3er.. Tak isto ma Q7 100x lepsie ochrani ak budem stat a z boku nejaky ozran doteba jebne, to je bez debaty a toto su aspon pre mna dolezitejsie faktory bezpecnosti , ako jazdne vlastnosti v krizovej situacie.
Naposledy upravil/-a //MPower v Streda, 14. Januára 2015, 16:38, upravené celkom 2 krát.

cptObvious

Streda, 14. Januára 2015, 16:38

diky vomack

..mpower, skusim pomaly a este raz. Jebni auto cez strechu, co sa stava castejsie ako celna zrazka (kedze reflexivne ludia strhnu volant bokom) a Audi budes o hodne menej vysmiaty ako v novych autach. Q7 naozaj ma daleko k pevnosti modernych aut.

dalej uz nepokracujem, tvaroha tu jebne ked pride a pri trollovani mpowera to naozaj nema zmysel.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 14. Januára 2015, 16:39

Ide o tuhost kasne ako takej a tu maju uz nove limo spickove [lebo sak EU a tak...].
A po dalsie pri zrazke ked sa omotas o strom; uvedom si, ze vyssia hmotnost znamena vyssiu kineticku energiu a teda na auto pri zrazke posobia vacsie deformacne sily, ako pri lahsom aute.
atd...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

//MPower

Streda, 14. Januára 2015, 16:40

cptObvious napísal:
diky vomack

..mpower, skusim pomaly a este raz. Jebni auto cez strechu, co sa stava castejsie ako celna zrazka (kedze reflexivne ludia strhnu volant bokom) a Audi budes o hodne menej vysmiaty ako v novych autach. Q7 naozaj ma daleko k pevnosti modernych aut.

dalej uz nepokracujem, tvaroha tu jebne ked pride a pri trollovani mpowera to naozaj nema zmysel.

Ja ti rozumiem, ale to je predsa len jedna specificka situacia! Ovela viac je predsa klasickych buraciek , kde ostavaju auta na kolesach, a tam jasne bude dominovat SUV.

voMacK

Streda, 14. Januára 2015, 16:42

Nechapem, co myslis pod "klasickou burackou". Kapitan ti napisal [a ma recht] ze skor nez celne zrazky su zrazky auto vs. nejaka prekazka, alebo strhnutie do pola atd. A tam SUV taha za kratsi koniec prave pre svoju neobratnost a vysoku hmotnost.
-- P.R.

cptObvious

Streda, 14. Januára 2015, 16:43

//MPower napísal:
Ano mas pravdu ze vysoke tazisko u Q7 moze byt za urcitych situaciach pritazujuce ak letis ako kokot do zakruty a podobne...
Ale mi tu riesime bezpecnost posadky toho auta ako celok , a rozhodne budem sediat v Q7 ked domna celne jebne fabia ako v 3er.. Tak isto ma Q7 100x lepsie ochrani ak budem stat a z boku nejaky ozran doteba jebne, to je bez debaty a toto su aspon pre mna dolezitejsie faktory bezpecnosti , ako jazdne vlastnosti v krizovej situacie.

ak do teba jedne fabia, mas to +- za jedno.
ak do teba jebne zboku auto, v q7 ti rozlame panvu a si potencialny invalid (pretoze v normalnej vyske narazu tu panvu mas v SUV vysoko), ak do F30, roztiahne sa zaclona a naraz pojde viac na vankuse a mimo panvy.

este nieco? :-k (sorry mam za sebou aj medicinu a riesili sme 10 rokov dozadu statistiku na urgente najcastejsie prusery ktore chodili z buraciek)

//MPower

Streda, 14. Januára 2015, 16:49

voMacK napísal:
Nechapem, co myslis pod "klasickou burackou". Kapitan ti napisal [a ma recht] ze skor nez celne zrazky su zrazky auto vs. nejaka prekazka, alebo strhnutie do pola atd. A tam SUV taha za kratsi koniec prave pre svoju neobratnost a vysoku hmotnost.

Tak neviem ja vecsinou v meste vidim buracky typu ze osobak je na sracku a SUV stoji na krajnici a celkom pohoda...

cptObvious

Streda, 14. Januára 2015, 16:51

//MPower napísal:
Tak neviem ja vecsinou v meste vidim buracky typu ze osobak je na sracku a SUV stoji na krajnici a celkom pohoda...

hohooo, pockaj, mestske tukance vyzeraju hrozivo ale su o hovne. Je to len plecharina. Ja tu hovorim o naozajstnych havariach kde ide o zdravie (nie seknuty krk)
Tak rozmyslam, uz si niekedy mal tu poctu naozaj sa bat o zivot za volantom? (nie to ze nejaka pipka nedobrzdi na krizovatke)

Miloš_330i
Auto: 335xi

Streda, 14. Januára 2015, 16:52

cptObvious : ospravedlňujem sa ti, že som spravil chybu a dal miesto i / y. Nestáva sa mi to. Nikomu tu ani nenadávam len som chcel povedať svoj názor, kedže je to fórum. Len ťa poprosím to s tým fackovaním si nabudúce nechaj pre seba. Neviem, či to bolo mierené na mňa ale ak áno, tak ja si týmto tvojim vyjadrovaním odzrkadlím na druhom jeho inteligenciu.

Nebudem sa tu dohadovať. Ty máš v istých veciach pravdu ale to neznamená, že teraz všetko čo povieš je pravda a nikto to nevie lepšie ako ty.
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI
EX - BMW E90 325xi
EX - BMW E92 335xi - príbeh
Ex - VW GOLF VI GTI
Ex - BMW E92 330i - príbeh
Ex - BMW E90 330i - príbeh
Ex - Audi A3 8l 1.8T

//MPower

Streda, 14. Januára 2015, 16:56

cptObvious napísal:

hohooo, pockaj, mestske tukance vyzeraju hrozivo ale su o hovne. Je to len plecharina. Ja tu hovorim o naozajstnych havariach kde ide o zdravie (nie seknuty krk)
Tak rozmyslam, uz si niekedy mal tu poctu naozaj sa bat o zivot za volantom? (nie to ze nejaka pipka nedobrzdi na krizovatke)

no lenze ked pojdes v meste 60 a dajaky idiot do teba buchne celne v 80 tak to uz je myslim dobra supa, a myslim ze vodic v Q7 by lepsie vyviazol ako ten v osobaku.. Proste ta Q7 ten osobak svojou kinetickou energiou musi logicky pretlacit..a preniest vecsi naraz do toho menej tazkeho telesa. Tak isto ako kamion ked jedne auto , myslis ze sa kamionistovy neico stane? a ten v tom aute bude pravdepodobne na kusky odtlacney 300m od miesta narazu :mrgreen:

cptObvious

Streda, 14. Januára 2015, 16:58

Miloš_330i napísal:
cptObvious : ospravedlňujem sa ti, že som spravil chybu a dal miesto i / y. Nestáva sa mi to. Nikomu tu ani nenadávam len som chcel povedať svoj názor, kedže je to fórum. Len ťa poprosím to s tým fackovaním si nabudúce nechaj pre seba. Neviem, či to bolo mierené na mňa ale ak áno, tak ja si týmto tvojim vyjadrovaním odzrkadlím na druhom jeho inteligenciu.

Nebudem sa tu dohadovať. Ty máš v istých veciach pravdu ale to neznamená, že teraz všetko čo povieš je pravda a nikto to nevie lepšie ako ty.

:mrgreen:
Tvrdim niekde, ze viem vsetko lepsie?
Co sa fackovania tyka, hadam nie si citlivka, ci? Pretoze dospely clovek , petrolhead , ktory sa vyziva v jazde by mal podla mna ovladat zaklady fyziky.
Vyssie tazisko je vyhodou presne v tychto situaciach pri nehode: ............................... ak tam nic nevidis, mozno je to preto, ze taka situacia asi nie je.
...tak a teraz si daj tu facku :lol: ...jo a nebud citlivka :-" peace

nejaky mod by toto mal niekam presunut, inak tvaroha fakt trafi slak.

Miloš_330i
Auto: 335xi

Streda, 14. Januára 2015, 17:04

cptObvious napísal:
:mrgreen:
Tvrdim niekde, ze viem vsetko lepsie?
Co sa fackovania tyka, hadam nie si citlivka, ci? Pretoze dospely clovek , petrolhead , ktory sa vyziva v jazde by mal podla mna ovladat zaklady fyziky.
Vyssie tazisko je vyhodou presne v tychto situaciach pri nehode: ............................... ak tam nic nevidis, mozno je to preto, ze tak ako vysoka hmotnost, tak ani tazisko nie su vyhodou.
...tak a teraz si daj tu facku :lol: ...jo a nebud citlivka :-" peace

Nie netvrdíš to ale z tvojich komentárov to vyplýva. Citlivka nie som, nemaj strach. Môžeš navrhnúť policajtom aby na skúškach boli aj príklady z fyziky alebo ten, čo na základnej škole nemal lepšiu známku ako 2 z fyziky by nemal dostať vodičak :thumbup: Si na SVK ak si pozrieš televízne noviny alebo často jazdíš, tak pochopíš, že vodičak tú ma hocikto, čo vie ovládať svoje ruky a nohy. Ale už ideme pekne OT. Sledujem to tu aj naďalej nemajte obavy. \:D/
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI
EX - BMW E90 325xi
EX - BMW E92 335xi - príbeh
Ex - VW GOLF VI GTI
Ex - BMW E92 330i - príbeh
Ex - BMW E90 330i - príbeh
Ex - Audi A3 8l 1.8T

//MPower

Streda, 14. Januára 2015, 17:05

cptObvious napísal:
Vyssie tazisko je vyhodou presne v tychto situaciach pri nehode: ............................... ak tam nic nevidis, mozno je to preto, ze taka situacia asi nie je.

Ak si si tymto tvrdenim tak isty tak si sadni do formule ktora ma tazisko ultra nizko (pre tvoj dobry pocit bezpecia) a je pre zmenu pojdem voci tebe na Dodge RAM pre zmenu ktory ma to tazisko troska vysie.. :mrgreen: Potom vyhodnotime vysledok niekte na obede :wink:
Tvrdit ze vysie tazisko nema vyhodu absolutne nikde za kazdej situacie je absolutny nezmysel.

voMacK

Streda, 14. Januára 2015, 17:16

Boze ako sem mozes tahat Formulu? ](*,)
Bavime sa predsa o cestnych autach, nie o zavodnych specialoch. Okrem toho tam o to tazisko vobec nejde..to je az druhotny faktor. Tam by slo o to, ze ten Dodge je proste pica s velkym naraznikom a formula je truhla na kolesach, kde ti gebula trci z kabiny cakajuc na to, co do nej jebne...

tvaroh ak chces, mozem to tu premazat alebo cosi kdesi... :-"
-- P.R.

ROKI49
Auto: G20 330i

Streda, 14. Januára 2015, 17:28

//MPower napísal:
Tak si daj obklad nech sa ti neprehreje hlavicka lebo kokotini triekas po celom fore sám aj z kamaratom banedom :lol: Ake komplikacie boli pri vyvoji novej Q7? to som zvedavi , daj nech sa posmejem lebo ja mam vlastne zdroje. (teda komplikacia tam bola ale urcite nie z autom :D )

Banned moj kamarat nie je, len sa mi paci, ze do teba rype, lebo si mimo. a videl som ta aj nazivo, takze je mi jasne, ze si na fore dohanas komplexy. S tymi vlastnymi zdrojmi si vytri tu strapatu hlavu a radsej sa pouc gramatiku. Auto meska vyse rok oproti nie tak davnym planom, komplikacie boli, nie len s autom. Aj ja mam svoje zdroje, konkretne planovanie, vyvoj, vyroba, ale ty mas lepsie, ako vsetko co je tvoje je najlepsie. Podrobnosti tu samozrejme pisat nemozem a ani nebudem. Tak sa netvar furt jak najmudrejsi, co vsetko vie najlepsie.

btw aj to, ze 1,6tdi je vylepsena 1,9tdi mas od toho svojho zdroja?
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 45

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 16 neregistrovaných