... všetko o BMW ...
cptObvious napísal:diky vomack
..mpower, skusim pomaly a este raz. Jebni auto cez strechu, co sa stava castejsie ako celna zrazka (kedze reflexivne ludia strhnu volant bokom) a Audi budes o hodne menej vysmiaty ako v novych autach. Q7 naozaj ma daleko k pevnosti modernych aut.
dalej uz nepokracujem, tvaroha tu jebne ked pride a pri trollovani mpowera to naozaj nema zmysel.
//MPower napísal:Ano mas pravdu ze vysoke tazisko u Q7 moze byt za urcitych situaciach pritazujuce ak letis ako kokot do zakruty a podobne...
Ale mi tu riesime bezpecnost posadky toho auta ako celok , a rozhodne budem sediat v Q7 ked domna celne jebne fabia ako v 3er.. Tak isto ma Q7 100x lepsie ochrani ak budem stat a z boku nejaky ozran doteba jebne, to je bez debaty a toto su aspon pre mna dolezitejsie faktory bezpecnosti , ako jazdne vlastnosti v krizovej situacie.
voMacK napísal:Nechapem, co myslis pod "klasickou burackou". Kapitan ti napisal [a ma recht] ze skor nez celne zrazky su zrazky auto vs. nejaka prekazka, alebo strhnutie do pola atd. A tam SUV taha za kratsi koniec prave pre svoju neobratnost a vysoku hmotnost.
//MPower napísal:Tak neviem ja vecsinou v meste vidim buracky typu ze osobak je na sracku a SUV stoji na krajnici a celkom pohoda...
cptObvious napísal:
hohooo, pockaj, mestske tukance vyzeraju hrozivo ale su o hovne. Je to len plecharina. Ja tu hovorim o naozajstnych havariach kde ide o zdravie (nie seknuty krk)
Tak rozmyslam, uz si niekedy mal tu poctu naozaj sa bat o zivot za volantom? (nie to ze nejaka pipka nedobrzdi na krizovatke)
Miloš_330i napísal:cptObvious : ospravedlňujem sa ti, že som spravil chybu a dal miesto i / y. Nestáva sa mi to. Nikomu tu ani nenadávam len som chcel povedať svoj názor, kedže je to fórum. Len ťa poprosím to s tým fackovaním si nabudúce nechaj pre seba. Neviem, či to bolo mierené na mňa ale ak áno, tak ja si týmto tvojim vyjadrovaním odzrkadlím na druhom jeho inteligenciu.
Nebudem sa tu dohadovať. Ty máš v istých veciach pravdu ale to neznamená, že teraz všetko čo povieš je pravda a nikto to nevie lepšie ako ty.
cptObvious napísal:![]()
Tvrdim niekde, ze viem vsetko lepsie?
Co sa fackovania tyka, hadam nie si citlivka, ci? Pretoze dospely clovek , petrolhead , ktory sa vyziva v jazde by mal podla mna ovladat zaklady fyziky.
Vyssie tazisko je vyhodou presne v tychto situaciach pri nehode: ............................... ak tam nic nevidis, mozno je to preto, ze tak ako vysoka hmotnost, tak ani tazisko nie su vyhodou.
...tak a teraz si daj tu facku...jo a nebud citlivka
peace
cptObvious napísal:Vyssie tazisko je vyhodou presne v tychto situaciach pri nehode: ............................... ak tam nic nevidis, mozno je to preto, ze taka situacia asi nie je.
//MPower napísal:Tak si daj obklad nech sa ti neprehreje hlavicka lebo kokotini triekas po celom fore sám aj z kamaratom banedomAke komplikacie boli pri vyvoji novej Q7? to som zvedavi , daj nech sa posmejem lebo ja mam vlastne zdroje. (teda komplikacia tam bola ale urcite nie z autom
)