... všetko o BMW ...
//MPower napísal:Kde je ten topic na audi klube? naslo mi len audiklub.cz (to nemaju slovensky?) a tam ani som nenasiel daco ze pribehy aut, rad by som si to tam precital
![]()
Inak E70 X5 neprisla na trh pred Q7, prave naopak E70 X5 prisla v roku 2006 a audi Q7 bola predstavena uz v roku 2005, pokial sa nemylim, inak sranda na tom je ze za jednu generaciu Q7 dokazalo BMW spravit dve generacie X5/X6rok hore dole ale interier X6 mi pride aj tak modernejsi ako v Q7, hlavne ovladanie iDrive v X6 LCI je daleko pred tym MMI ci ako tomu v audi nadavaju.
Pre zmnu mne sa zase nepaci exterier novej Fkovej X5.. Stara E70 X5 v pakete mi pride krajsia , to auto ma siluetu, nadcasovy desing, u tej Fkovej X5 to nema nic len rovne plechy, az hranate..
Hod uz viac foto
ROKI49 napísal:Tak to, ze tu je tento model tak dlho ma svoje dovody a umysel v tom urcite nebude.
Ja budem rad, ked tu obcas das nejake aktuality s tymto autom. A tiez ma zaujimaju naklady na udrzbu, hlavne co sa tyka specifickych dielov priamo pre V12. Komplet brzdy co som pocul su vraj v cene beznej E39.![]()
![]()
tvaroh napísal:a na audi klube mi dali po tyzdni BANje to tam sami hejt
jararak napísal:pozeraj po e9x a zaplaces, kazdej druhej nesvieti jedna,2 ledky. e60 su na tom ale vyrazne lepsie. U Fiek som este nevidel nic vypalene, to sa musi uznat, dali asi lepsie podmienky pre Hellu.
e39 mala tie cellis pruzky v 9/00, tiez ziaden tuning, lenze to skladali asi niekde na ucnovke, normalne suciastky na sebe napajkovane, bez ziadneho plosneho spoja, proste aj depo svetla lepsie ako origo hella.