... všetko o BMW ...

voMacK napísal:Sorac, ale pises, ze si nechcel X5/X6 lebo vypadaju zastaralo a kupil si Q7, co je uz 10rocny model?
 Len som nechcel byt sarkasticky. Ja by som ostaval pri BMW, kde mas lepsiu dynamiku za mensie naklady.
  Len som nechcel byt sarkasticky. Ja by som ostaval pri BMW, kde mas lepsiu dynamiku za mensie naklady.

Inak nakolko sa može zdat ze je Q7 moralne menej zastarana nakolko je stale aktualna (az sa tomu sam cudujem) oproti X6 tak opak je pravdou ked ze X6 je novsia generacia a Q7 bola v ponuke mozno tak 2 roky nez vobec X6 prisla na trh.
 Inak nakolko sa može zdat ze je Q7 moralne menej zastarana nakolko je stale aktualna (az sa tomu sam cudujem) oproti X6 tak opak je pravdou ked ze X6 je novsia generacia a Q7 bola v ponuke mozno tak 2 roky nez vobec X6 prisla na trh. 
  Isto to musi byt oproti 335i rozdiel ako prasa tak casom napis nejake skusenosti
 Isto to musi byt oproti 335i rozdiel ako prasa tak casom napis nejake skusenosti 

a zmen si názov témy na Audi Q7. Lebo ty už vlastnikom 335i nie si
  a zmen si názov témy na Audi Q7. Lebo ty už vlastnikom 335i nie si   

Miloš_330i napísal:Má najsilnejšie auto akurát tak na Audi-klubea zmen si názov témy na Audi Q7. Lebo ty už vlastnikom 335i nie si

nekompromisne
 nekompromisne