No dam si do dennicka nejaky ten update:
Idem si tak po obchvate a na mostnom spoji na Lafranconi (samozrejme som nesiel 70) zrazu rana zozadu az mi rit nadvihlo. Nebral som to nejako vazne az po prvy spomalovaci prah v meste, kde som mal pocit ze mi vytrhlo napravu z auta. Zastavim, vystupim, popozeram a ejhla:
.jpg?psid=1)
Tak som objednal obe zadne struny, tlmice, ulozenia a celkom sa buchol po penazenke. Kazdopadne mi to ale spravilo radost, pretoze uz mi neposkakuje zadok po ceste. Dalej som sa nechal namotat na PlastiDip a strekol som si tunel okolo rucnej brzdy. Celkom dobre sa s tym robi, nema to tendenciu stekat a relativne rychlo to schne. Kuk foto pred a po:
.jpg?psid=1)

Medzicasom som si nechal spkontrolovat a naplnit klimu, lebo v nej nieco piskalo. Mal som tam len 270g chladiva a ma byt 680g. Teda mi ju doplnili, nic nepiska a chladi naparadu. Za 35eur nieje co riesit.
.jpg?psid=1)
Nakoniec sa mi podarila este posledna nemila vec. Zacalo mi solidne stracat tlak zadne koleso, tak som sa snazil zistit cim to je a nasiel som v disku prasklinu. Zaniesol som ho do alumanu, kde mi povedali, ze ho zvaria iba na moju zodpovednost pretoze nasli dalsich 5 prasklin. Tak som obul 17tky a zacal hladat na nete kto predava jeden kus OZ superlegerra 8Jx18 ET40 a vdakabohu sa mi podarilo najst za dostupne prachy prave jeden taky v nemecku. Do 2och tyzdnov by som ho mal mat doma.
A jednu peknu na zaver: