Dakujem chlapi, dobre sa cita chvala

....
Rozmyslam ale nad novym podvozkom, bo mi to na moj vkus dost plava. Ponara sa to pri brzdeni a ked dozadu hodim dvoch ludi, celkom nepokojne poskakuje. Kedze jeden SACHS dopredu stoji cca 160eur a do zadu 120e musim do toho po zlave strcit aspon 500eur. Takze zvazujem lacnejsi stelovak, no na xd koli dlzke piestnice tlmica nepasuju podvozky z klasickej 3ojky a pri ich pouziti vraj velmi trpia predne poloosi. Na czk fore som cital, ze radsej neznizovat. Len je otazne kolko tie poloosy vydrzia...uz ich mam raz menene, takze ak vydrzia na stelovaku 100tis, tak mi to bude u riti. To uz to auto bude mat vyse 400tis...
Ja x-ko nepovazujem ani nahodou ako auto do terenu. Rovnako taka rs4ka quatro alebo kdejaka impreza su 4x4 a teren ani neuvidia. No ked porovnam znizeny tour co stava pri mne v garazi a moju xd, tak mi je z mojej na grc:D. Takze znizit ho mi pride ako normalny napad. Nieje to ziadne SUV.
Nasiel som nejake moznosti:
kombinaciu
koni a
bilsteinDalej
tento, kde sice je uvedeny aj xd, no myslim ze to je ten isty ako na normalnu.
Dalej
FK automotiveA nakoniec:
toto len ta cena je troska inde
Pozeram ze na fore maju nektori na touroch ten FK automotive a TA technics a okrem toho ze je to tvrde si celkom chvalia. Mate niekto nejake konkretne skusenosti so znizovanim xdcka ?? Hlavne by som rad siel dole o dobrych 3-5cm vpredu a aspon v ramci moznosti zachoval komfort aky je teraz.