... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: [e46 330xd tour]

Piatok, 5. Decembra 2014, 18:01

Povedal fajna :lol:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

michaltt
Kraj: Košický

Piatok, 5. Decembra 2014, 23:32

Teraz som sa dostal k Tvojmu pribehu....taky isty interier som predal v 2012. Ktovie, ci to nieje on. Tannin red je celkom raritka do touringa. Vyrabal sa len v roku 2000 :D
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

myso87
Autor témy
Auto: BMW e46 330xd
Kraj: Trnavský

Utorok, 9. Decembra 2014, 11:30

Nie nie chlapci, ziadna fajna e39 co som mal moznost vidiet nieje hodna vymeny :D Mne idu aspon otvarat vsetky dvere. :D Pravdepodobne menim pracu a nebudem do nej musiet dochadzat autom, teda nebudem musiet startovat to hovado na 8km trasy, tak potom uvidim co bude. Zatial ho necham humplovat frajerke, kym sa rozhodnem co s nim, aspon mi klesne spotreba :lol: :|

K tej cervenej kozi, vdaka za zaujimavu info (Keby to tomu autu aspon zdvihlo cenu :D ). Kupil som ho od niekoho zo stredneho az vychodneho Slovenska, tak neviem ci je to ten tvoj.
330xd tour .. Obrázok
Moja kraska...

myso87
Autor témy

Pondelok, 28. Decembra 2015, 17:51

Troska dlhsie som sa tu neukazal teda :D dlhsie ako troska dlhsie. Prichodom hmlistych otravnych jedenakodruhych dni som skryl moto pod plachtu a zacal zase aktivne drat Iksdecko. Vynadalo mi, ze chce olej tak som mu doprial podla napisu na vicku Castrol, nejaky ten filtrik, dva, tri,styri, prehodit kolieska na zimne a pridat sadu bezpecakov, vyvareny zadny lavy lem, preventivne obrusene spodky dveri, precistene odtoky a vyrobene dva nove :) ,vymena 3och silentov diferaku,vymena brzdovych pakni rucnej brzdy a skontrolovanie vsetkych brzd :x , sem tam manzetka na poloosi, na axialnom tiahle, tycky a ulozenie stabiku, nalepene bitumenove odhlucnovacie platy v celom kufri (vysledok viac ako diskutabilny), namastena kozka vnutri a zopar trapnosti ako ziarovky co vraj svietia aj v tme a znak prednej kapoty co uz mozno pri 150km/h neodleti, novy obal na klucik a vycistit ten hnusny smrad z klimy nejakym Lidl cisticom... A po tomto vsetkom som zistil ze som chudobny a mam staru hrcu :cry: , mal som si ja debil kupit NIVU 4x4 alebo radsej Feliciu.

Zostalo dokoncit:
+lozisko ulozenia kardanu, bo huci
+precalunenie volatu a pridanie bicepsov
+najst problem v kabloch k predpinacu pasov, bo uz som skusil 3ti kus a vzdy sa objavi jeho chyba znova.
+zlepit asi 2-3cm dieru v sedacke, ktora ma sere asi viac ako cokolvek ine na tom aute.

plus este vela inych nepodstatnych veci ktore pridu casom (rozumej v casovom horizonte x mesiacov, kde x je cislo vacsie ako 10) ....... alebo to predam a kupim si nejaky poriadny slovensky sen ako fabia tdi.

A vsetkym prajem krasne sviatky a vsetko dobre v novom roku a vela nervov s vrtulami. ](*,)

A pridam aj fotku hniloby, bo bez fotky si to tu nik neprecita
Obrázok
Naposledy upravil/-a myso87 v Štvrtok, 4. Februára 2016, 19:48, upravené celkom 1 krát.
330xd tour .. Obrázok
Moja kraska...

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 28. Decembra 2015, 19:47

fuha po roku update. sa divim, ze po takej dobe mas este nejake plany s tym autom :)
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

myso87
Autor témy

Utorok, 29. Decembra 2015, 07:20

No plany ako plany. Plan bol ho predat a kupit si konecne benzin, lenze ked toto predam s Bozou pomocou za cenu niekde okolo 4k, tak ani ked 4 doplatim nebudem mat bohvie ake auto. Plan bol 118i,ale s tym co ponuka slovensky trh, som si to asi rozmyslel. Toto jazdi a jazdi zatial dobre. Nejdem z toho robit lestenku ani vonavku a ani TOP stav nebude :D dolezite je udrzat ho pri zivote aby sa nan dalo spolahnut.
330xd tour .. Obrázok
Moja kraska...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 14 neregistrovaných