Troska dlhsie som sa tu neukazal teda

dlhsie ako troska dlhsie. Prichodom hmlistych otravnych jedenakodruhych dni som skryl moto pod plachtu a zacal zase aktivne drat Iksdecko. Vynadalo mi, ze chce olej tak som mu doprial podla napisu na vicku Castrol, nejaky ten filtrik, dva, tri,styri, prehodit kolieska na zimne a pridat sadu bezpecakov, vyvareny zadny lavy lem, preventivne obrusene spodky dveri, precistene odtoky a vyrobene dva nove :) ,vymena 3och silentov diferaku,vymena brzdovych pakni rucnej brzdy a skontrolovanie vsetkych brzd

, sem tam manzetka na poloosi, na axialnom tiahle, tycky a ulozenie stabiku, nalepene bitumenove odhlucnovacie platy v celom kufri (vysledok viac ako diskutabilny), namastena kozka vnutri a zopar trapnosti ako ziarovky co vraj svietia aj v tme a znak prednej kapoty co uz mozno pri 150km/h neodleti, novy obal na klucik a vycistit ten hnusny smrad z klimy nejakym Lidl cisticom... A po tomto vsetkom som zistil ze som chudobny a mam staru hrcu

, mal som si ja debil kupit NIVU 4x4 alebo radsej Feliciu.
Zostalo dokoncit:+lozisko ulozenia kardanu, bo huci
+precalunenie volatu a pridanie bicepsov
+najst problem v kabloch k predpinacu pasov, bo uz som skusil 3ti kus a vzdy sa objavi jeho chyba znova.
+zlepit asi 2-3cm dieru v sedacke, ktora ma sere asi viac ako cokolvek ine na tom aute.
plus este vela inych nepodstatnych veci ktore pridu casom (rozumej v casovom horizonte x mesiacov, kde x je cislo vacsie ako 10) ....... alebo to predam a kupim si nejaky poriadny slovensky sen ako fabia tdi.
A vsetkym prajem krasne sviatky a vsetko dobre v novom roku a vela nervov s vrtulami.
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
A pridam aj fotku hniloby, bo bez fotky si to tu nik neprecita