... všetko o BMW ...
 na 15" zimakoch som nakupil celu kuchynu a podobne veci a ponosil to domov, ale na 18" mi stacilo ist 25km do nitry a spat
 na 15" zimakoch som nakupil celu kuchynu a podobne veci a ponosil to domov, ale na 18" mi stacilo ist 25km do nitry a spat  takze uvidime.. kazdopadne trojdielne 16ky aspon teraz vobec nikde nic.. sk cz pl hu.. ani jedna sada
 takze uvidime.. kazdopadne trojdielne 16ky aspon teraz vobec nikde nic.. sk cz pl hu.. ani jedna sada 

limce su, sak je tam fotka, sice rozmazana ale na ukazku staci :-)
 limce su, sak je tam fotka, sice rozmazana ale na ukazku staci :-) 

, veď ja by som tam obul poriadne  balóny, pre zachovanie komfortu
, veď ja by som tam obul poriadne  balóny, pre zachovanie komfortu 

pistacik11 napísal:Teraz mám 15-tky, veď ja by som tam obul poriadne balóny, pre zachovanie komfortu

jaaaaaj
 jaaaaaj  
  tak 16ky som sice aj ja mal na E39 to je pravda veru.. ja tam tiez idem davat balony, sak toto su nejake 205/40 alebo taky nejaky rozmer, oproti tomu co tam ma byt je to priliz malo.. ale dnes to chcem ist vyzut a uvidime co sa tam obuje, nieco poskusame s kamosom, aby to malo dost stretchu ale aj dostatocnu vysku..
 tak 16ky som sice aj ja mal na E39 to je pravda veru.. ja tam tiez idem davat balony, sak toto su nejake 205/40 alebo taky nejaky rozmer, oproti tomu co tam ma byt je to priliz malo.. ale dnes to chcem ist vyzut a uvidime co sa tam obuje, nieco poskusame s kamosom, aby to malo dost stretchu ale aj dostatocnu vysku..  takze mozno to aj necham, prave kvoli tomu street credu
 takze mozno to aj necham, prave kvoli tomu street credu  aj s nalepku
 aj s nalepku 

vypada ze su to aj tie iste, ci? akurat ty mas 4x100 ze?
 vypada ze su to aj tie iste, ci? akurat ty mas 4x100 ze? 
											Fuxxo napísal:Ano 4x100 Remotec B 9jx16 ale et asi nemam az tak brutalne..nepamatam presne kolko,,musel by som ist pozriet do garaze a tam teraz nechcem chodit,,lebo potom ma napadaju hlupostityyy vole :-O az teraz jak si napisal som to kukol a faktvypada ze su to aj tie iste, ci? akurat ty mas 4x100 ze?