Serus
tak cez vikend sa riesili dve kary, ostava uz len tretia

ale k veci.. na kombajne som stravil celu nedelu, troska sa povysaval a upratal intros, aj ked to nebolo zle, a.k.a. mr gray social edition jak boriss hovori

kazdopadne v exterieri som vedel ze budem musiet vytiahnut aj big guns, kedze na bokoch mi ostalo este lepidlo po tych polepoch co som dal dolu a aj napriek tomu ze som to drhol ipou, tak to neslo dole, necakal som ale, ze budem az tolko lestit
no ale naskytla sa aj prilezitost odskusat si nove kotouce, ktore som davnejsie objednal, a teda denimove, ktore mali bezbolestne odstranovat pomaranc.. co sa ale nestalo, skusil som to na kapote, kedze ta je v najhorsom stave, a je to jednoducho nepouzitelne, mozno som s tym zle robil, ale ostalo mi tam zhruba tolko hologramov jak predtym, takze som musel na to ist mikrovlaknovym kotucom a 300vkou pastou, dve kola a este na to medium kotucom a 400vkou pastou a stale to neni uplna topka. cize to za to vobec nestoji. a ani som to velmi nefotil, lebo to nebolo nic extra.
na druhej strane som si ale vyskusal co som dlhsie chcel, troska wetsanding techniku, a musim povedat ze to sa mi teda paci o dost viac, a hlavne v buducnosti si chcem vyskusat od 3M trizact produkty, ktore s masinou su bezpecnejsie jak rucne smirglovanie, a pustil by som sa do 6ky s tym, kedze na kombik to nema zmysel..

nejake fotky, pred:
during..
a vysledny defekt.. po 300vke menzerne s mikrovlaknovym kotucom, a po dvoch kolach.. vysledok ovela lepsi jak s tou denimovou picovinou, aspon viem preco to nikto nepouziva
este musim povedat, ze to je absolutne najhorsi kus laku na celom aute, je to presne v predu na kapote nad spolujazdcovym svetlom, cize od kamienkov odrete, plno skrabancov a vsetkeho mozneho..
nejaky ten vysledok, ale stihol som prelestit len kapotu a boky auta, kde boli polepy teda plochy medzi oknami a listami na dverach.