... všetko o BMW ...

hahahahhahaa
 hahahahhahaa tak to idem prepisat..
 tak to idem prepisat.. ale tak neni co, auto jazdi secko ok.. a cerstvo dnes preslo stk a ek :-) takze na dve roki pokoj.
 ale tak neni co, auto jazdi secko ok.. a cerstvo dnes preslo stk a ek :-) takze na dve roki pokoj. ale nic extra.. chcem sa sustredit na 6ku.. tazko kurva ked 3 auta chce clovek riesit :-)
 ale nic extra.. chcem sa sustredit na 6ku.. tazko kurva ked 3 auta chce clovek riesit :-) kombik aj 6ka su benzinaky.. to mam predavat nove auto?
 kombik aj 6ka su benzinaky.. to mam predavat nove auto?  

kamos ma musel dokopat k tomu aby som vyskusal tie 16ky obut co mam doma uz par mesiacov :-) takze som to otestoval, su na nich 205/55 gumy obute, s ktorymi by to vpodstate fungovalo, ale pravdepodobne kupim 195/65, nech tam je o kusok vacsi stretch este
 kamos ma musel dokopat k tomu aby som vyskusal tie 16ky obut co mam doma uz par mesiacov :-) takze som to otestoval, su na nich 205/55 gumy obute, s ktorymi by to vpodstate fungovalo, ale pravdepodobne kupim 195/65, nech tam je o kusok vacsi stretch este  na zadku su dokonca 2.5cm podlozky, takze uplne ideal, na predku neni ziadna podlozka, ale nejake sa tam vlezu..
 na zadku su dokonca 2.5cm podlozky, takze uplne ideal, na predku neni ziadna podlozka, ale nejake sa tam vlezu..