Majo napísal:pekne vidiet, ze si niekto dava riadne zalezat
ako kukam na fotky, tak si zohnal pripravky snad uplne na vsetko

Jo, tak so spravnymi pripravkami to ide od ruky. Najlepsi bol ten aretacny kufrik, ze sa dal zapozicat za 20EUR/den a nemusel som ho zbytocne kupovat za ludovych 277EUR alebo vymyslat hovadiny pri nastavovani Vanos...
Stahovak pruzin bol tiez dobry, je to lepsie ako sa s tym trapit niekde pod stojanovou vrtackou a podobne. Navyse ma funkciu on/off, takze si pruzinu stiahnes a drzi az kym ho neuvolnis, tak mas prazdne ruky. Tie magneticke pinzetky su tiez super a nekup to, ked to stoji par susnov. Vlastne vsetko naradie (lapovacie tycky, spona na piestne kruzky, klieste na piestne kruzky - tie nakoniec nebolo treba, listove mierky, stahovak pruzin a tie magneticke pinzetky) stali dokopy 65EUR v uni-max, takze nebolo o com, este na tych kliestach som mohol usetrit, lebo nebolo ich treba, tie piestne kruzky od Goetze boli od vyroby roztiahnute tak, ze isli lahko nasadit prstami, stacilo ich len jemne napruzit. Lapovacie pasty som kupoval na funstranke fiat127, hrubu, strednu a jemnu za 1,5EUR/200ml, pricom na 10 ventilov je spotreba 10ml...