tema sedadla:
presne tak, latka ma vela pozitivu, no koza posobi tiez super, no na druhej strane fakt neviem ci sa mi to napokon vyplati a budem tak spokojny, stale si to predstavujem a snazim sa to porovnavat s inymi autami a som 50 na 50
potreboval by som sa previezt za volantom na takom sedadle co sa tyka komfortu, ale to tazko porovnavat na inom aute - preco ? ked som mal povodne obycajne kozenne sedadla, boli tvrde, ked som hodil kozenne sportsitze komfort sa o dost zlepsil, sedadla su makksie, pohodlnejsie
tema podlozky:inak vcera som bol skusal 10mm podlozky dozadu, vyzeralo to fajn, bol som naozaj spokojny, testovacia jazda ma sklamala, suchalo to stale, presiel som 20 km a mal som dost naponahlo, musel som sa vratit do garaze a zhodit tie podlozky, pretoze smrad v aute od gum akoby som celu cestu gumoval, pneumatiky som doslova frezoval

potom mi prislo na um co na to este aj blatnik
paci sa mi to, mozno by to slo aj este o 5mm viac von, ale blatniky jednoznacne treba zavalcovat, tym zavalcovanim co ziskam a kam posuniem blatnik ? pretoze ak vysuniem ten blatnik este o kus viac von a nasadim podlozku, tak aby to opticky neposobilo ako teraz bez podloziek a bez zavalcovanych lemov
taktiez, aky maju vplyv podlozky na napravu ? jazdne vlastnosti ? co na to aj vymoly na cestach a hadzanie do stran ? aby som si aj neuskodil, pretoze auto chcem mat aj pre radost a uzivanie si jazdy aj z dlhsich ciest
[velka vdaka klubakovi skoki za podlozky na odskusanie

]