ne nemal :) je to po pici, vzadu mam roletku a na zadne bocne mam najtmavsiu a na zadne sklo mam strednu, ak chcem pritmavit vytiahnem roletku a v noci zase zoslabit, stiahnem roletku, uplne mega funkcnost!
foto nemam, cez telefon mi neide uploadnut :/ sak zajtra mozno budem na carrefoure alebo hodim nieco na fb

dnes dosiel balik s olejom (castrol 10l 5w40), olejovym filtrom, tesnenim na vanu, cidlom hladiny oleja 125.50e :) v pondelok sa musi poriesit pred dovcou este toto
inak zase mi prdlo nieco v mechanizme stahovania okien na vodicovom, takze zajednany novy mechanizmus s lankom, v pondelok by som ho mal dostat a v utorok narychlo vymenit
ak vsetko da, zajtra bude novy interier

konecne sa nebudem smykat v sedadle na nasich sempertinach
taktiez mi vcera dosiel balik s novym carbonovym emblemom na kapotu (povodny nejako vybledol

) + zaobjednal som kopec prkotin, drobnosti a pod. proste dalsich 200e v cudu ako nic

uvidime kedy to vsetko dorazi :)) tesim sa najma na nove cierne leskle ladvinky, moje povodne som chcel vybrat, ale su tak stare ze ten plast na ktorom drzia tak stvrdol, ze uz nie je flexibilny a ked ich dam dole tak dolamem uchyty nadobro, dufam, ze ta cierna bude fajn, inak opat objednam chromove

a taktiez som zvedavy na nove d2s philips 4300k xenon vybojky :))
na ceste mam aj manzetu radiacej paky a rucnej v alcantare, snad bude ladit dobre s novym interierom

este musim zohnat calunika, ktory mi da do perforovanej kozi rucku rucnej brzdy
- Nik nevie kto mi precaluni v BA do perforovanej kozi rucku rucnej brzdy
dikes chalani :)))
taktiez zvazujem ako prerobit moj vyfuk na quad, ale neviem si poradit s koncovym tlmicom, chcem tam nejaky ponechat kvoli jazde na dlhsie trasy, ale neviem nic zohnat co by som tam natrepal a od neho potiahol 2 rury do difusoru
planujem na m paket 2 naraznik dokupit tento m3 csl difusor
http://www.ebay.com/itm/250819258716?ss ... 1438.l2648