takze updaty:
auto si zije v luxuse, opat dalsi mega pack
- nova meyle expanzka - 47 eur
- nova SKF vodna pumpa - 48 eur
- novy snimacc hladiny - 10 eur
(vodna pumpa je ok, ale chcem to mat uplne tip top, aby ma nikde nezradil a konecne aj nebude svietit hladina kvapaliny a nebude slzit expanzka :)))) )
taktiez nakupene nove silenty na repas zadku, silenty diferaku, stabiky, ... - LEMFORDER
cena celkom cca 240 eur
predok som nedavno repasoval komplet, ale zadne silenty na prednych ramenach to nezvladli, netusim ci 19ky spravili svoje za tych par tisic km alebo sa taketo kvality k nam dostavaju, ale vsimol som si, ze po vymene som neni jediny co takto po par tisic km opat menil, nechapem to
kazdopadne zaobjednane rovno Powerflex! ! , mam p.
takze zadok bude komplet po repase, som zvedavy ci aj tie silenty diferaku nejako pomozu
btw davno pred tym som pomenil mnoho mnoho veci o ktorych som sa tu ani nestihol zmienit dokonca som stihol aj zabudnut na to co vsetko som tam uz porobil a pomenil, takze na aute je mnoho mnoho noviniek, ktore asi budem priebezne davat aj ked historicky budu starsie
tak najviac ma posledne tesili tieto vecicky a upgrady:
- novy emblem 330i
- nove koberceky (bmwstyle.sk)
- nova M paket radiaca hlava - skratena 5q (bmwstyle.sk)
- nove bosch stierace (osral som sa, neboli to aerotwin, ale stieraju lepsie) - jeden aerotwin som mal znehodnoteny od toho incidentu od oleja, mozno sa mi ho podari ozivit na zimu
- prevodnik na USB hudbu namiesto CD changera, teraz si nespomeniem ani na nazov
- vrchny tapacir na kufrovych dverach je cierny
- bocne smerovky na blatnikoch su v ciernej lesklej, ale asi sa zamenia za origo zatmavene
- brzdove strmene som nafarbil konecne na lesklu cervenu
- auto ma nachystane na zimu BMW Style 68 17" disky v krasnom stave ako nove so 17 zimakmy RF, ale tie asi prehodim za svoje a pojdu na predaj alebo sa este do zimy dostanem k nejakym 18"
taktiez hladam v BA niekoho, kto robi kvalitne folie na okna, len neviem ci uplne tmave alebo stredne
je tu velka pravdepodobnost, ze auto dostane nove bilstein tlmice alebo nieco lepsie
zalezi ci auto este zostane este u mna alebo sa preda dalej
a aby nebola nuda, pridam aj nejake aktualnejsie foto