takze dnes som pochodil aj dopravny inspektorat a uz len cakam na malu karticku kedy mi ju vratia inak mam vsetko zapisane :))
lakovacka dopadla tak ze farba nesedi cize kurva neviem ci celolak alebo to prelestenie pomoze

taktiez sa mi podarilo zohnat semtexa takze vymenene nejake kladky,nejaky ten remen, precisteny motor pri vymene oleja a isto aj cosi navyse len som ho odvtedy nevidel :) jaj a najma som vymenil opat nove tesnenie pod ventil deklom, kedze kolega to pri pretesnovani vanosu uhral na cas a dost odflakol a pretlacal mi tadial olej ako pred tym, no tiez som bol debil ze ked som to videl ako to bolo zalozene neriesil som.. teraz mam aj mierne obavy ako to poskladane dalej, ale spolieham sa ze na pretesnovani vanosu uz nie je co pokazit....
taktiez som bol kupil novu listu pod stieracmi z bmw a dal vymenit kedze stahovak na stierace som nezohnal
od vcera som uz aj nahodil letne puklice, micheliny nesklamali,auto sa pekne sprava v zakrutach a najma konecne ma nehadze ako slamku po ceste a nebojujem s kolajmi jak kkt,mega rozdiel,proste uz to je uplne v pohode jazditelne uz sa nebojim ani vyssich rychlosti (pred tym som pri 90kmh citil ako na mna smrtka dychci)
taktiez som vyuzil vypredaj forstingeru a vykupil kopec hluposti ako male decko s dudlikom, a to som chcel iba stierace bosch aerotwin kedze moje ani nie mesacne su na prd po tom obliati olejom