s autom som absolvoval vylet na par dni do budapesti, dialnicu som si konecne troska vychutnal, otukal tempomat, no spokojnost :) len bohuzial na dalsiu zimu hladam ine disky, aj ked sa mi naozaj pacia a uz by som ich bol aj osetril farbou no nema to zmysel, vyrovnaval som ich a stale sa krivia ako sialene, nemozne vyvazit, po par km opat trase volantom nad 110

auto caka mnozstvo dalsich novych dielov, uz sam neviem co vsetko
no posledne som sa odhodlal v posledny teplesi den pred touto kalamitou opdavit okno a vymenit kocky no zistil som, ze lanko je cele zle s mechanizmom, takze som hladal cely mechanizmus, uz je doma pre istotu teraz uz mam aj spolujazdcov mechanizmus stahovania okna ked sa rozhodnem pustit aj do toho okna :))
najviac mi robi radost zadnh m packet 2 naraznik origo bmw, ktory sa mi konecne podarilo zohnat, bol som s nim prejazdil polovicu slovenska :))
bol som najst farbu na narazniky a zda sa ze som ju nasiel, uvidime, dnes som bol odniest konecne aj narazniky lakyrnikovi
taktiez v stadiu riesenia mnoho dalsich veci postupne sa podelim i info ked to absolvujem