dalsie upgrady
Precaluneny volant M performance od D-Tomika + MultiFunkcia, je to uplne maso, cierna nit, perf. boky, hladka koza vrch a spodok, perfektny feeling a auto chytilo opat o nieco lepsi nadych z interieru, vrelo odporucam :-)
foto este nemam, nejaky som lenivy. multifunkcia bohuzial s tempomatom zatial nefunguje, no dnes som aspon zaobjednal konecne kabelaz kedze sa nam tu oteplilo a pokial sa taketo teploty udrzia tak mozem popracovat na aute
foto dodam cim skor :-)
taktiez som zafarbil na cerveno palicky budikov, zase nejaky krok :-)
taktiez ma caka zopar dielov, ktore nemam kedy vymenit a zatial sa mi nedari ani zohnat zrucnej ruky ku ktorej by som to odovzdal porobit, tak aspon nejake foto par dielov co mam odlozenych
tie gumene kolena na sanie som zakupil preventivne, budem ich menit bez ohladu na stav (momentalne zhanam pre istotu uz aj disa klapku)
ano nachystany m paket 2 naraznik s podblatnikami na montaz, este striekanie, ale asi to hodim prv na auto, opat nemam lakyrnika

no pracujem na tom
( no troska dilemujem nad tym ci ho nepusitm dalej a neskusim M3 naraznik s CSL lipkami

)
taktiez pred vianocami som si robil viacero radosti ci skor bielil ucet od ucha k uchu, vsetko ani nemam pokope pofotene a uz si ani nepamatam co vsetko som pokupoval a co mam v aute na vymenu :-)) ale konecne som aspon zakupil ATE PowerDisc kotuce s keramickymi platnickami ATE Ceramic, vdaka bohu uz su aj na aute, este som ich nestihol ani zabehnut.. pri vymene som zistil, ze treba vymenit aj snimac oblozenia, takze som na poslednu chvilu zbehol po textar snimac oblozenia
nejake foto budikov:
Nejake dalsie vecicky:- Este mam zakupene interierove stlpiky, na mojich sa odlupuju rohy, ked bude trochu casu a nebude tma a primrzat tak sa pustim do vymeny
- v aute mi lezi uz pomalicky taktiez mesiac olej do diferaku a prevodovky CASTROL syntrans alebo cosi take, nejaka novinka, ktoru som nejaku chvilku googlil a uz si opat nepamatam co to je :-)
- opat nove LED podsvietenie SPZ, neskoro som sa spamatal a jedna strana prehnila a vyskratovala, cize som si zohnal 3m tesniacu pasku ktorou zatesnim tu listu a nahodim nove led podsvietenie nech opat svietia oboje, kazdopadne aj s tou jednou robim dost velke svetlo :-)))
- koncom januara som obdrzal nove hmlovky do m paket 2 naraznika, uz sa k nemu chcem dokopat k nahodeniu, ale zima mi je
- napokon mi treti cuvaci senzor bol na nic a problem mam v konektoroch, takze na chvilku opat funguju, ale musim to pozriet poriadne
- obdrzal som aj novy 330i znak v chromu (zase dilemujem ci ho dam opat do ciernej alebo necham teraz chrom)
- taktiez mam pripravenu tyc riadenia, na foto je kocka resp. STeering COUPLER a k tomu som si zohnal aj tu tyc na riadenie, moja ma napokon volu, no mechanici su lenivi a nechceli mi to vymenit
mam namysli diel c 1 a 2 (dufam, ze uz nebudem registrovat ziadnu volu na riadeni - nic tragicke, ale citim tam cosi a vadi mi to)

ak viete niekto o niekom koho mozem alebo dokazem navstvit tuto v ba a vymeni mi aspon ten olejovy separator budem mu povdacny
jednej nasej celebrite sa neviem ani za boha dovolat a dohodnut :-) proste nemam stastie na toto