... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Miro Kovačik
Auto: červené
Kraj: Banskobystrický

Re: [E46 330i] ]'.'[ BBS CH 19'', nove led svetla, lipka

Utorok, 18. Decembra 2012, 16:52

Pekný sedan, každý detail tomu pomaha aby vyzeralo super, ako sa ti jazdí s tými pedalmi , hoď mi link do pm s kade si objednával . dakujem

m4x
Autor témy
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 18. Decembra 2012, 20:52

ja som objednaval z ebayu, objednal som to tu dodatocne este aj viktorovi z klubu a tiez je spokojny :)
je to kvalitne spracovane,pevny hlinik a pod nim peva guma ktora sa neklze a dostatocne vycnieva, link uz konkr. bohuzial nemam, musel by som hladat ale kazdym dnom sa to na ebayi obmiena
takze ja odporucam, dodava to este smrnc tomu interieru :))
dikes ;)
!!! Obrázok ???

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Streda, 19. Decembra 2012, 12:15

Miro Kovačik napísal:
Pekný sedan, každý detail tomu pomaha aby vyzeralo super, ako sa ti jazdí s tými pedalmi , hoď mi link do pm s kade si objednával . dakujem

musím súhlasiť, na detailoch si treba aj zakladať :thumbup:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

viktorko22
Auto: E46 - ohňoSTROJ

Streda, 19. Decembra 2012, 13:44

m4x napísal:
ja som objednaval z ebayu, objednal som to tu dodatocne este aj viktorovi z klubu a tiez je spokojny :)
je to kvalitne spracovane,pevny hlinik a pod nim peva guma ktora sa neklze a dostatocne vycnieva, link uz konkr. bohuzial nemam, musel by som hladat ale kazdym dnom sa to na ebayi obmiena
takze ja odporucam, dodava to este smrnc tomu interieru :))
dikes ;)

tie pedále fakt odporúčam, trocha sa natrápi človek pri montovaní - sú dodávané prilíš dlhé skrutky.. vyriešili sme to tak, že pôvodne skrutky aj s maticami išli do preč a navrtali sa záviti do pedálov a len sa to prichytilo skrutkami..zatiaľ to drží 8)

m4x
Autor témy

Streda, 19. Decembra 2012, 14:06

jj presne tak, tie skrutky su proste na figu, ale ja som to s nimi zvladol a drzi to bez problemov aj ked som to utiahol rukami, resp. "prstami"
jedine co, tak na plynovy pedal by to chce naskrutkovat nejakou samorezkou kratsiou, pretoze tie dlhe skrutky potom nepustaju pedal uplne nadoraz, je tam asi 0.5 - 1cm fuga k dorazu plynoveho pedalu, neviem ci to ma nejaky vplyv na nakladacku, ale pre kludne svedomie bud vymenim skrutky alebo este skusim spravit sirsie jemne dierky pre doraz plyn. pedal a tych skrutiek

Updates:
- doma mi odpociva M packet 2 naraznik, hmlovky idem zaobjednat z nemecka
- ATE powerdisc + ate ceramic platnicky na ceste ku mne (dnes by mali dorazit), diky DSauto.sk :-)
- v bmw objednany steering coupler
- taktiez v bmw objednane podblatniky a naduchy na m packet 2 naraznik ( ach jo, to je penez )
- + objednane gumove kolena na sanie, nebudem cakat, rovno vymenim bezohladu na to v akom stave ich mam :-)

volant sa mi stale nepodarilo vymontovat a odoslat dtomikovi, takze uz zrejme v novom roku

co bol napadol prvy sneh, dobre som sa s nim vysmykal :-)) uz sa na to opat tesim

btw, ked som bol tento vikend vo viedni, banoval som, ze som dva dni pred tankoval, tak som dotankoval plnu, 1l benzinu za 1.334 :-))
!!! Obrázok ???

michaltt
Kraj: Košický

Sobota, 22. Decembra 2012, 10:58

Ten steering coupler som tu tusim spominal nedavno, takze s vymenou ma este aj predbehnes. Daj potom vediet, ako to dopadlo po vymene - zaujima ma to
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

m4x
Autor témy

Piatok, 1. Februára 2013, 18:38

dalsie upgrady

Precaluneny volant M performance od D-Tomika + MultiFunkcia, je to uplne maso, cierna nit, perf. boky, hladka koza vrch a spodok, perfektny feeling a auto chytilo opat o nieco lepsi nadych z interieru, vrelo odporucam :-)
foto este nemam, nejaky som lenivy. multifunkcia bohuzial s tempomatom zatial nefunguje, no dnes som aspon zaobjednal konecne kabelaz kedze sa nam tu oteplilo a pokial sa taketo teploty udrzia tak mozem popracovat na aute
foto dodam cim skor :-)
taktiez som zafarbil na cerveno palicky budikov, zase nejaky krok :-)

taktiez ma caka zopar dielov, ktore nemam kedy vymenit a zatial sa mi nedari ani zohnat zrucnej ruky ku ktorej by som to odovzdal porobit, tak aspon nejake foto par dielov co mam odlozenych

20121221_170907.jpg

tie gumene kolena na sanie som zakupil preventivne, budem ich menit bez ohladu na stav (momentalne zhanam pre istotu uz aj disa klapku)
20121221_170629.jpg

ano nachystany m paket 2 naraznik s podblatnikami na montaz, este striekanie, ale asi to hodim prv na auto, opat nemam lakyrnika :| no pracujem na tom
( no troska dilemujem nad tym ci ho nepusitm dalej a neskusim M3 naraznik s CSL lipkami :-$ )

taktiez pred vianocami som si robil viacero radosti ci skor bielil ucet od ucha k uchu, vsetko ani nemam pokope pofotene a uz si ani nepamatam co vsetko som pokupoval a co mam v aute na vymenu :-)) ale konecne som aspon zakupil ATE PowerDisc kotuce s keramickymi platnickami ATE Ceramic, vdaka bohu uz su aj na aute, este som ich nestihol ani zabehnut.. pri vymene som zistil, ze treba vymenit aj snimac oblozenia, takze som na poslednu chvilu zbehol po textar snimac oblozenia
20121221_204805.jpg

nejake foto budikov:
20121228_155450.jpg

20121228_160720.jpg

Nejake dalsie vecicky:
- Este mam zakupene interierove stlpiky, na mojich sa odlupuju rohy, ked bude trochu casu a nebude tma a primrzat tak sa pustim do vymeny
- v aute mi lezi uz pomalicky taktiez mesiac olej do diferaku a prevodovky CASTROL syntrans alebo cosi take, nejaka novinka, ktoru som nejaku chvilku googlil a uz si opat nepamatam co to je :-)
- opat nove LED podsvietenie SPZ, neskoro som sa spamatal a jedna strana prehnila a vyskratovala, cize som si zohnal 3m tesniacu pasku ktorou zatesnim tu listu a nahodim nove led podsvietenie nech opat svietia oboje, kazdopadne aj s tou jednou robim dost velke svetlo :-)))
- koncom januara som obdrzal nove hmlovky do m paket 2 naraznika, uz sa k nemu chcem dokopat k nahodeniu, ale zima mi je 8-[
- napokon mi treti cuvaci senzor bol na nic a problem mam v konektoroch, takze na chvilku opat funguju, ale musim to pozriet poriadne
- obdrzal som aj novy 330i znak v chromu (zase dilemujem ci ho dam opat do ciernej alebo necham teraz chrom)
- taktiez mam pripravenu tyc riadenia, na foto je kocka resp. STeering COUPLER a k tomu som si zohnal aj tu tyc na riadenie, moja ma napokon volu, no mechanici su lenivi a nechceli mi to vymenit :roll: mam namysli diel c 1 a 2 (dufam, ze uz nebudem registrovat ziadnu volu na riadeni - nic tragicke, ale citim tam cosi a vadi mi to)
Obrázok

ak viete niekto o niekom koho mozem alebo dokazem navstvit tuto v ba a vymeni mi aspon ten olejovy separator budem mu povdacny :-D jednej nasej celebrite sa neviem ani za boha dovolat a dohodnut :-) proste nemam stastie na toto
Naposledy upravil/-a m4x v Piatok, 1. Februára 2013, 19:43, upravené celkom 9 krát.
!!! Obrázok ???

michaltt

Piatok, 1. Februára 2013, 18:50

=D>
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

m4x
Autor témy

Re: [E46 330i] ]'.'[ BBS CH 19'', zima hromadi diely :-|

Piatok, 1. Februára 2013, 19:51

tak predsa som nasiel nejake foto volantu pri nahadzovani, take narychlo v uplnej zime a kalamite ked som odbehol z roboty aby som este za svetla hodil volant na auto
20130108_150502.jpg

20130108_150523.jpg

mimochodom objednal som si vcera aj nove krytky bosch na moje svetla, dostalo sa ku mne od clena jokkke, ze mu to pomohlo k svietivosti xenonov a zevraj uz aj konecne svieti na cestu. rovnaky problem mam aj ja a predpokadam, ze v tom su paraboly xenonov, no kazdopadne neviem ako na ich renovaciu a toto som sa istotne rozhodol vyskusat + opat auto omladne :-))
medzi tym som si uz zohnal stare pouzite plexi krytky ktore som chcel vylestit z vonka a zvnutra a nahodit ich rovno vylestene na auto, no napokon ich nebudem ani potrebovat, takze budem mat dvoje pary uplne zbytocne a keby niekomu pomohli staci sa ozvat. som zvedavy v pondelok ked pridu, dufam, ze bude cas, aby som ich nahodil za svetla a odskusal so svietivym ucinkom xenonov :-) inak budem riesit do buducna FX-R bixenony :-"
!!! Obrázok ???

michaltt

Piatok, 1. Februára 2013, 19:57

Ten volant je bombovy :thumbup:
A ten coupler uz vymen, cakam na Teba :D
Potom si odloz stary a skus nejak zhodnotit, ci bol K.O atd atd
Lowered wagon - pribeh

Miro Kovačik
Auto: červené
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 1. Februára 2013, 21:53

Ten volant je super, som zvedavý tvoje dojmi s brzd ate ceramic , ja ich zakladám zajtra , tak som zvedavý čo znesú :mrgreen:

m4x
Autor témy

Piatok, 1. Februára 2013, 23:17

michaltt - jj, ved uz som bol v tom, ze ide sa menit a v tom, ze ma volu ta tyc na riadeni, no a ked som nebol pri tom tak sa dalsi mechanik zacal vyhovarat, ze je to cosi ine, keby som tam bol bez toho, aby to vymenili by som neodisiel, no kazdopadne som pochopil, ze sa toho auta boja a nevedia ani ako na vymenu, tak mozno lepsie pre mna, ale komplikuje mi to situaciu, potrebujem niekoho zohnat kto mi to spravi, ja na to nemam cas, ani vybavenie a nie to nervy :-D co som bol pozeral nejake videa ohladom toho couplera, tak co boli chalani vybrali tu kocku tak vyzerala v pohode oproti novej a pochvalovali si ako im to pomohlo, ja budem menit aj tu tyc, ta ma skutocne volu

Miro - brzdy este neviem zhodnotit, do extremu s autom nejazdim, vazne s nim jazdim malo a doteraz bol sneh a lad, vela nenaskusas :-)) a ako som aj spomenul, este som ich ani nezabehol.. no zatial ma nepekne prekvapili, ze mi boli obcas piskali za studena alebo za mokra, to presne neviem este, ale bol som z toho nemilo prekvapeny. najma ked vsetci tvrdili, ze nepiskaju. no podla mna tie keramicke platnicky su perfektny zaklad, brzdia za studena a za tepla bez rozdielu :-) a neseru disky co budem velmi rad pri mojich 19kach co tam hodim uz coskoro :-P
!!! Obrázok ???

m4x
Autor témy

Pondelok, 4. Februára 2013, 16:01

Takze objednana DISA klapka, moja uz nepekne "chrasti", som zvedavy na vysledok po vymene
Obrázok

Dnes aj dorazili na postu PLEXI krytky svetiel BOSCH, velmi sa na ne tesim :-P
Obrázok

Do konca tyzdna ocakavam kabelaz na MFL volant (MF tlacidla + tempomat) :-)

*obrazky ilustracne
!!! Obrázok ???

michaltt

Pondelok, 4. Februára 2013, 16:11

Na disu som akurat pozeral nedavno, viem ze ked je K.O tak zacne rapotat ...skus hodit video :)
Lowered wagon - pribeh

Drac1k
Auto: tri

Pondelok, 4. Februára 2013, 17:23

Ha!...takze teba som stretol,asi 3-4dni dozadu na Lafranconi moste.. ty si siel smer Karlovka a ja Patronka..
Inak ten volant s multif.vyzera xykrat lepsie.A ten MPII naraznik + PredFL bude super!! =D> :thumbup:
Obrázok
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión..
Novšie nie vždy musí znamenať lepšie..
e46 323i ex
e91 330xi N52
e92 335xi N54
g31 540ix B58
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 45 neregistrovaných