takze pridavam foto mojho krasne dodrbaneho originalneho laku, aby si nik nemyslel, ze som polku auta prelakoval z dovodu nejakej buracky alebo picoviny, auto malo uplne original zachovaly lak (nezachovaly je iba na kapote - kamienky)
dnes som ho odniesol nalakovat, pravdepodobne budem lakovat aj strechu, nelakujem iba bok, ale aj kufor, nedavno som ho robil, no ta tekutina mi znicila ten lak, zrejme to bol horuci olej, kufor je uplne flakaty, tatko mi auto umyval tyzden v teplom prostredi, za studena to vobec neslo dole. taktiez aj nove stierace za 40 euro v pici, jednoducho na paradu, mozno bude aj celolak ked to bude cele zle
je uzasne akych super susedov mame, nehovoriac o tom, ze som nikomu nic nespravil, do nicoho som sa nenamotal a pod.
neidem to uz dalej rozoberat.......... chcem len prilozit dokumentaciu toho co sa stalo - aby ludia mali v povedomi to, ze auto nebola oplieskana popelnica
btw policia je u nas taky bacov kokot aj keby som ho bol chytil na mieste.
na fotkach uz nie je ta "neznama" tekutina
no vybavil som si aspon garaz do buducna
na fotkach to neni take krute, ale zadne dvere boli doslova "vyryte" hrubou silou, ta tekutina narobila tiez dost velke skody, najma kam sa vsade dostala