miloss - takto, toto som este nerobil ja, bola robota povodneho majitela, kolko to mal on netusim, ale vela km to nemalo pretoze ked som auto kupil, boli ako nove + auto chodilo prevazne mesto predtym
vcera sa domontovali tycky a silenty stabikov co je dobra sprava. horsia je, ze pukanie neutichlo a stale nieco lupne aspon raz pri toceni volantom. cize musim dokupit veci na zadnu napravu (granaty, hokejky, silenty stabiku a tycky stabika + tlmice), vymenit to spolu s tyckami riadenia ktore mam doma uz viac ako pol roka a ist nasledne na geo.
Ta ktoru som namontoval predvcerom sa ciastocne zmontovala, zavit a maticu som vystriekal medenym sprejom a zasrubovalo sa spet. samozrejme operacia sa konala aj na druhej strane

- photo1.JPG (124.21 KiB) 928 zobrazení
Silenty to mali uz na vymenu

- photo5.JPG (129.35 KiB) 928 zobrazení
Silenty stabika boli este bmw teile, mozno este origo. vymenene za nejaky hnoj, uvidime co vydrzia. popravde guma jak guma asi pokial to nebude nieco vychyrene.

- photo2.JPG (87.77 KiB) 928 zobrazení
na fusovacku som si doniesol vlastne tehly, predsa len ked radim, ze napravy maju byt zatazene pri montazi, tak musim uplatnit

- photo3.JPG (198.06 KiB) 928 zobrazení
Bezpecnosti nieje nikdy dost (koza pod napravnicou, zdviak na tlmici, zdvihak na prahu + disk pod prahom)

- photo4.JPG (199.25 KiB) 928 zobrazení
Foto tyciek - bohuzial by to chcelo makro aby sa zachytilo to ako je strhnuty zavit, Plus druha tycka ktora inicovala vymenu.

- photo6.JPG (102.89 KiB) 928 zobrazení
Kedze vsetko este ako tak drzalo, nepocitoval som ziadne vybracie v naprave ani nevolnosti. po vymene je riadenie jemne presnejsie, taktiez urcity tym nerovnosti to teraz lepsie filtruje.