po dlhom case update
auto nema ziaden vykon, motorvy priestor zadymeny jak by mi bouchli kamna, smrad v interiery ked stojim na mieste, vsetko naznacuje prasknutym vyfukovym zvodom. naviac to ma zvuk uz nie ako karosa ale fakt nejaky stroj na razenie minci. snad sa to podari buduci tyzden kedze mam objednane vyfukove zvody, taktiez tesnenia uz odpocivaju u mna.
cestou do ba som medzi krivanom a detvou rozsekal pneumatiku na maderu (kedze este na tej strane sedel asi 110kg kamos). samozrejme lialo ako z krhle a tma jak v rohu. dosiel som s tym az pred lidl kde som vyhadzal kosiky a zacuval do boxov pre pohodlnejsiu vymenu, momentalne auto stoji na rezerve michelin 16" s DOT 4200

Samozrejme disk je na rovnani a nova guma objednana. Rozsekana guma ktora bola vzadu mala 5,5-6mm dezen co je myslim, ze velmi slusny ubytok za 20t km a kludne s touto sadou mozem ratat este buduci rok. Samozrejme nova guma pojde ku tej predchadzajucej doprava a ta starsia pojde dozadu. Len pruser, ze su to smerove gumy takze budeme obuvat 2x.
Okrem ineho mam jednu skatulu dielov, len neviem kedy sa do nej pustim. Olej do motora, olej do serva, olej do diffu. Zadne granaty, hokejky, tycky stabika, silenty stabika a na predok tycky riadenia s capmi. Este doobjednam predne krutene ramena a dozadu nove tlmice nech sme kompletny :).
Vcera som sa troska hral s kozou. Podarilo sa mi dorazit AG leather cleaner, bolo aj na case. Z koze som dostal dost vela kuskou skla, uvidime ci aj vsetko. Koza je hned ina na omak. Ak vyjde cas tak dnes to prebehnem s balzamom
no a este jedna pozitivna sprava, dosiahli sme jubileum pri obci Batka - Rs okres, hoc je tomu uz nejaky tyzden a nam pribudlo par tisic km viac a to sa behalo aj xkom