tak, nastal cas dokosackovat a dat cervenu dymostroju.
auto sa odnieslo do servisu, kedze casovo a hlavne priestorovo nejak nevychadzam na takuto pracu, nakoniec sa to ukazalo ako dobre riesenie. turbo sa odsrubovalo len tak rukou a prisiel som nato, ze 25nm je nan malo, chce to totiz 50nm, ale tesnenie nebolo podfuknute nastastie, vecsia sranda zacala ked chalani zacali skladat zvody. Kupit vsetky sruby, stifty a matice nove sa ukazalo ako dobre riesenie. zlomili sa stifty z prveho valca a odtial to dymylo, netlakovalo

- zvody-stare.JPG (105.78 KiB) 1230 zobrazení
- pekne vidno ako to tade prefukovalo
problem je, ze nieje miesto na odvrtavanie a muselo sa skladat viko ventilov, to samozrejme dole nejde bez demontaze vstrekov. - 2 isli v pohode, 3 boli horsie a jeden bol porod, ale podarilo sa ako tak.

- vstreky.JPG (177.3 KiB) 1230 zobrazení
len sa oskrabu a nasledne nejak chemicky osetria nech vyzeraju o kus lepsie, korekcne hodnoty mali dobre, chcel som ich povodne davat na stolicu ked uz su von ale najblizsie 2 tyzdne nema kontaktna osoba cas a za test pyta 25e, povedzme si otvorene trocha moc zato ze mi povie nieco o nom, tolko by som cakal uz za pretesnenie.
odvrtane a nahodene zvody, cakalo sa pokial dorucim nove podlozky na vstreky a tesnenie vika ventilov,

- zvody-nove.JPG (125.14 KiB) 1230 zobrazení
samozrejme ked to je takto pekne otvorene zistovalo sa ako vyzera retaz, ale bez naznaku vole.

- motor.JPG (142.43 KiB) 1230 zobrazení
odlucovac po 65 000

- odlucovac.JPG (128.32 KiB) 1230 zobrazení
nejaka bizuteria z auta na zemy

- bordel.JPG (103.38 KiB) 1230 zobrazení
dalsie suciastky ktore sa nestihaju montovat

- diely.JPG (115.77 KiB) 1230 zobrazení
zoznam by vyzeral
bezudrzbovy odlucovac
olej do serva, difu, motora
filter vzduchu, oleja, paliva
tycky a ulozenie zadneho stabika