snazim sa :)
prisiel som nato, ze pri predaji e36 som nevedel chalanovi povedat, kedy a co som vlastne menil, samozrejme dost som si pametal, ale nie vsetko, takto mam presne datum a skoro napresno kilometre aspon pre svoju potrebu :)
co nemam zdokumentovane je, ze som poskladal cely bocny tapacir v kufry, mal som ho uplne na salat rozobraty lebo som experimentoval s telefonom v aute, ale vybodol som sa nato, koli 5cm kabliku ktory mi bavaria nevie dodat (uz ho nevyrabaju). budem potrebovat deliaciu sietku koli prevozu psa ktory doteraz cestoval na prednom sedadle, ale akosi narastol uz

.
btw predne krutene ramena mam na salat (konkretne vonkajsi cap) no a pri tej prilezitosti pojdu aj nove tycky riadenia
vzadu sa budu davat nove tlmice pretoze ten bordel (citaj delphi) co tam dal povodny majitel uz fakt vela nevie, nove granaty a hokejky samozrjeme budu tiez.
uvidime co s vyfukom, kedze nejaka netesnost na nom najprv sposobovala zvuk ako varna kanvica, teraz je to skor stara karosa ale stiplavy smrad ho prezradza ze to bude dierna na vyfuku
vyzera, alebo presnejsie super to zneje, ked cuvam z parkoviska, najprv pri prvej kontre volantom mi puknu obe capy, nasledne opacne, zas obe a nato dam plyn a odrpdkam prec. pre okoloiducich musi mat to auto hodnotu >> srot
po vikende (citaj svadbe) zhodnotim finacny stav a do Xka ide plyn no a mozno sa dostanem do sitacie, ze odstavim modrinku, pojde kardan na vymenu krizaku, prevazenie a mozno nie. planujem druhe turbo (gt2260), vecsi IC, downpipe, eibach stabilizatory a ine brzdy. ale k tomu viac asi az buduci rok, pretoze su do veci ktore bude potrebne urobit naraz. ale vysledok bude stat zato