... všetko o BMW ...
//MPower napísal:M3 si to kompenzuje s časti vrtannými kotúčmi![]()
Inak Miloš, že si mal to srdce hentak rezať do kapoty :) to chce odvahu, nič pre mna
Ja by som sa vybral cestou OEM M3 kapoty, lebo sa mi strašne páči ta "boule" na kapote. Ale E92 facelift má inú kapotu od starej E92 a mám taký dojem že M3 kapota pasuje len na non LCI E92 hlavne kvoli svetlám.
Miloš_330i napísal:Kam sme sa to dopracovali, folia karbonova na strechu a ala M3 kapota... na to ja nie som... :) radsej si pojdem svojou cestou ako robit z auta nieco co nie je :) Ale nevycitam to nikomu :)
Ja som to vyriesil funkcne aj esteticky :) Nemam problem s rezanim kapoty, stalo je to len kus plechu
//MPower napísal:Myslíš že carbonova M3 kapota by ukazala pekne na mojom bielom? Alebo radšej biela?
. . .
Miloš_330i napísal:Kam sme sa to dopracovali, folia karbonova na strechu a ala M3 kapota... na to ja nie som... :) radsej si pojdem svojou cestou ako robit z auta nieco co nie je :) Ale nevycitam to nikomu :)
Ja som to vyriesil funkcne aj esteticky :) Nemam problem s rezanim kapoty, stalo je to len kus plechu
ViktorDDD napísal:
čo to má spoločné s farbou? však kapotu si dáš nalakovať ako chceš
hlavný prínos karbon kapoty nie je v tom aby si vyzeral ako z f&f, ale že váži iba 10kg oproti klasickej cca 18kg kapote