... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:320i bude pocitovo slabsie ako 318d
handsome napísal:Pridám svoj zážitok s Milošom... Chalanisko došiel len kvôli mne o pol ôsmej večer pred OC Laugaricio v TN aby mi za 30 minút vymenil ledky v budákoch za biele. Rýchlejšiu robotu som ešte nezažil :) Budíky sú teraz krásne biele a ladia k veľkéj navi![]()
Zážitok večera však bolo zvezenie sa v Milošovej 335i. Videl som, že už sa asi ponáhľa, ale proste som ho o to musel požiadať a poviem vám... Ak vynechám motorky, tak to bolo prvý krát keď som mal v aute problém udržať hlavu a krk kolmo... Také zatlačenie som ešte nezažil... rovnako tak keď na x-drive začnú na dvojke pretáčať kolesá... prečo? lebo 450 koní, preto!![]()
Ešte raz veľká vďaka za ochotu, rýchlosť a hlavne za povozenie![]()
btw: na BMW Fans som už dal inzerát, že mením svoju 318d za benzín
Miloš_330i napísal:Janci nemas za co, radost spolupracovat s tebou :). Ked bude casu viac a pojdes este cez TN, tak mozme ist auto prevetrat trosku viac... aj tak sa teraz viac menej stale len motam po meste a neni to moc kde prebehnut
Miloš_330i napísal:
Menil niekto olej v servoriadení a olej v rozvodovke? Aký olej ste dávali prosím Vás? Niekedy za mesiac idem meniť komplet všetky kvapaliny a filtre, tak by som tam rád zahrnul aj spomínané servo a rozvodovku.
//MPower napísal:Neviem o čom tu dávaš že aká RS4 bola kde skym pomalšia..
RS4 V8 Quattro (2012-2015) je výkonnejšia a rýchlejšia od E92 M3 V8 ty perla :)
A ak naznačujes ze zadokolka je na okruhu efektívnejšia ako 4x4 tak halooooo treba otvoriť oči :) Možno je zábavnejšia ale rozhodne nie efektívnejšia. Ale ty vieš zrejme viac ako inžinieri v Porsche, Lamborghini, Nissane... Asi ako tak ako si mi s fotky povedal kde mam striekané auto a ako mam zlý pasung (asi po búračke)
Jamiss napísal:
Ahoj, to si chces menit olej v prevodovke doma ?![]()
50USD liter oleja ?
Lacnejsie ta to vide ked pojdes priamo do ZF servisu, kde liter oleja uctuju za cca 16eur a komplet vymena aj s robotou stoji cca 380euro, pre 8 stupnovy automat. U tvojho bude vymena zrejme lacnejsia.
Doma menit olej neodporucam, nakolko preplach prevodovky asi neurobis. Tym padom skracujes zivotnost prevodovky, respektive vymenny interval, ktory je 80 az 120tis km (podla stylu jazdenia) po kazdej vymene v autorizovanom ZF servise.
upir156 napísal:No sak túto tam mám teraz, taky matný finisovany hliník. Len sa mi tam spravila bublinka mala. Tak rozmýšľam či kúpiť tu perfornance alebo ten hliník či čo to je strhnúť a dať pre lepiť nanovo.