Blesk : PCX je mega vec, chodím za 2,5 litra bomby

štart stop systém, denné svietenie a podobné srandy :) a je to asi jediný scooter, ktorý vyzerá dospelo a na väčší objem aký v reále je.
K autám : asi by som chcel zase čisto zadný náhon, teda C63 vs M3 aj keď piatu E9x neviem či by som ešte zvládol aj keď M divízia je niečo iné pravdaže. RS4 sa mi páči ale je na 3. mieste zatiaľ. Celkovo som sa s VW group nejako nezžil, keďže aj GTI my vydržalo len cca dva mesiaca a nebolo to zlé auto... ale neporovnávam GTI s RS4 :). GTR je malý veľký sen, čo vedia viacerí ale tam je ten servis úplne inde ako pri spomínaných autách. 335i sa dá s M3 porovnať len v rámci výkonu. Tam 35i dominuje. Úpravy sú tiež jednoduchšie a výkon ide rapídne hore už len s pridaním JB4. Servis lacnejší ale Mko to nikdy nebude aj z dôvodu ako Tvaroh spomínal a to skrz podvozok a svor.
Mpower : Včera som bol celý deň smutný ale auto je dobrých rukách a som rád, že v čase keď ja sa chcem posunúť, môže auto spraviť rovnakú radosť ako mne aj inému majiteľovi. Už je to tretie auto ktoré som vymaznal a posunul ďalej.
kompre : nie 325i nebola nikdy v inzercii, cez víkend ho poriadne umyjem a potom len pre zaujímavosť nahodím foto aj nejaké bližšie info, keďže to nie je zrovna tuctovka a MOŽNO bude aj na predaj ale to si musím premyslieť. Mám sa na čom voziť a nemám rád, keď auto len stojí v garáži... teda pokiaľ jeho hodnota časom nerastie. :)