Takže... Predpoklady sa potvrdili a ADO8R šúchali o blatník. Pravdaže som sa až spotil, keď to šuchlo. V pondelok som prezul moc nejazdil a išiel rovno za pánom do Jelky. Zobral som pištole, nožíky, slzáky a vošiel do osady

. Pán bol veľmi príjemný, pozrel sa na auto a povedal, že by nemal byť problém. Za tri hodiny bolo hotovo. Blatník krásne zavalcovaný zvnútra a trošku vytiahnutý aj zvonku ale úplne minimum. Nezainteresovaná osoba ani nevie, že sa s tým niečo robilo. Mne už behali v hlave nápady ako z toho bude liberty walk wide body 335i ale nič také sa nedialo.

Farba nepopraskala, fólia sa neodlepila, takže naozaj odporúčam, od pána je overená práca. Celkovo to išlo von o cca 1,3 cm. Inak zaujímavé, šírka AD08R v rozmere 255 je v realite 265. Takže tam obujem bez problémov už aj 265 rozmer ak by som mal takú potrebu.
Inak som prezul asi včas. Foto minuloročných fungloviek CCSC 5 z prednej nápravy.
Pridávam aj pár foto z posledného kamarátskeho pojazdenia

Inak jazdíme ďalej, najbližšie nás čakajú predné brzdy ( nie že by bolo treba ale tak ... ) na aute nie je čo robiť a celkom ma to nudí. Od Mpowera som zobral aspoň Performance bočné nálepky, ktoré sú už nahodené ale neviem, či je to na foto vidieť.