Dik Roki49. A co ma ta udrzba aj stala nervov. A to nehovorim o chalanoch... Simika dodnes den strasia nocne mory, tipujem.
Je to pri pravej hmlovke. Lenze... Halooo, chlapci, ten naraznik som nahadzoval min. rok v lete a teda bol aj vtedy prvykrat striekany. Ako je mozne, ze za rok mi toto spravi farba? Apropo, k tej farbe sa spytam, ze ci to takto ma vyzerat, ked sa odlupuje farba? Pretoze to vyzera skor ako folia, aj je to take nejake gumove, proste ako folia. A takychto miest mam na tom narazniku viac, len ked som to wapkoval, tak tu som trosku "pritlacil". Potom som si uz daval bacha, ale aj ked som mal pistol dalej, tak normalne mi odletovala farba, ked som chcel dostat bordel (boli to uplne male drobne kamienky pozapichovane v narazniku) prec. Tak sa pytam, ci to nahodou nebola fuserska lakovacka...
Este dodam, ze priznavam, ze mozno som to aj ja prehnal s wapkovanim - vzdialenost ca 10 cm a 140 stupnov, ale aj E66 som vzdy takto umyval, tiez mala plastove narazniky a nikdy sa mi nestalo, ze by mi zliezla farba
Esence: Ani som nad tym nejako neuvazoval. Buduce leto by som sa chcel uz konecne dostat k celolaku, lebo je to cele obite jak orech.