... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:to je pravda, na manuále kým sa rozhodneš kam zaradíš tak na automate len dáš podlahu už ideš
michaltt napísal:Matisek : No neviem, ja ked dam podlahu v 90tke tak podradi a ide, nemam pocit aby rozmyslal
michaltt napísal:A skor ako sirka pneu ovplyvnuje pruzne zrychlenie vaha diskov. Je ine ak mas 12kg disk a 16kg disk, tam to moze spravit citelny rozdiel.
ViktorDDD napísal:akože preletieť serpentíny na manuále s permamentne zaradenou dvojkou je určite lepší zážitok ako v automate, kde pridáš - podradí, uberieš - hneď preradí, ale tak do takej 5ky sa ten automat hodí, to nie je vymetač zákrut
michaltt napísal:Si si isty? Co ja viem, tak v D-cku sa mi rozbieha normalne z jednotky.Dalsia vec je ze na obycajnom D sa automat rozbieha z dvojky.
Rottwa napísal:Repas? Fuuuha... Ja sa akurat tak chystam dat pretesnit vanos, ak vyjde cas.no hodim ti tu moje zrychlenie pred a po repase motora a uvidis ten rozdiel. Pred repasom mi to islo ako tebe. Po generalke je to diametralny rozdiel. Ako v spodnych tak aj vo vysokych otackach. Nieco tam nemas v poriadku.