Takže na začiatok niečo príjemné, dopasovali sme s priateľkou nárazník tak ako sa len dalo

, keď som ho dal dole skoro som sa rozplakal, všetko polámané, dojebkané ale trochou fantázie a strašným množstvom samorezných šróbov sa dá všetko

, mal som doma aj čiernu farbu na plasty a vrámci hesla: Radšej matné čierna ako celé ojebané.

Som ho strčil priateľke nech to zastrieka. Takže teraz trošku lepšie vyzerá. Ten senzor čo som stratil cez zimu je senzor teploty na vyhrievanie ostrekovačov, čiže žiadna záslepka. Prichytili sme poriadne hmlovky.
ProblémKeď som odchádzal z TN do MT na výjazde na diaľnicu som skúsil 80-120 na štvorke a výsledok 12,5s , chlácholil som sa tým že to je do kopca. Večer sme boli auto prevetrať a keďže sa mi zdá že nejde ako by malo tak som po cca 40km vyskúšal znova 80- 120s na dvoch úsekoch od Blatnice do Príboviec 11,5s , potom od Príboviec do Koštian nad Turcom 80-120 10,5s , problém je v tom že papierovo by to malo byť 6,9s. V košťanoch nad Turcom som odbočil na letisko skúsiť 0-100, výsledky 9s , 9,5s , 10,5s toto by som ešte dokázal ospravedlniť svojou nešikovnosťou.
Takže 80-120 takto: rovina zaradený 4. kvalt, idem 80, následne podlaha
Takže 0-100 takto: rovina z miesta 1. kvalt cca 2500 otáčok, do 6000 a 2. kvalt až do 100
Benzín OMW Maxmotion 100, šofér 65kg, spolujazdec 45kg, pol nádrže, 225/40 R18, olej Mobil super 10w40 auto zohriate po 40 km jazde
Príznakyvoľnobeh drží sem tam možno poskočí o 100 otáčok ale fakt len sem tam, 256 000km a zožerie tak 0,5l na 2500 km, za studena mám pocit ako keby išlo lepšie, sviečky pália dobre teda pred mesiacom bola robená diagnostika a VANOS ukazoval dobré hodnoty, sviečky tiež pálili dobre, lambdy dávali dobré hodnoty, jediná chyba bol snímač výfukovej vačky - ten som vymenil za origo čo som dostal k autu (vraj dobrý) a zdanlivo išlo auto lepšie, spojka zaberá už vyššie ale nepreklzuje, diferenciál by mal byť sériový, pri bežnom jazdení mám priemerne 8 - 8,3l spotrebu, podotýkam že jazdím iba dlhé trasy
Takže poraďte prosím kde je problémTakže z týchto zistení je asi jasné prečo ma e36 323i coupe naložila........
ešte priložím jedno foto