... všetko o BMW ...
TomTomZH napísal:pekne pekne,super volba kolies!!!do zadu by som este dal 10-15mm podlozky ale to az po znizeni
germancars napísal:znizovat neznizuj presne takto to ma byt...okrem toho ako pisal blesk H&R pruziny so seriovymi tlmicmi nie je dobre riesenie ved vies auto pekne..a to ze ta vypraskal s 323kou je fakt divne... zalezi ako si startoval, ak ty si siel normalne a chalan s 323kou to hned na zaciatku rozkotlil tak tomu sa ani necudujem..sprinty su velmi subjektivne lebo vela zalezi od toho ako velmi chce vodic trapit auto
H@wky napísal:to porovnávaš letné pneumatiky - 17 vs 18 , alebo zimne co si prezuval za tieto ??
to by aj mna zaujimalo ako si daval ten sprint ? podla toho ako si mna "ucil" sprinty ? aj ked viem v akom stave máš tu spojku, takže skôr to bude ako píše germánec
spec napísal:Dakujem, nápodobneAuto aj kolesa su nadherne
heroe napísal:ďakujem, ale ako som povedal znižovať sa najbližší rok nebude, podložky nedám lebo mi budú šúchať kolesá, teraz je to presne tak ako má byť, nechcem ani viac von ani viac dnu![]()
neboj znižovať nebudem a o pružinách viem čo sme sa bavili, 323i mu ide nenormálne, to je zasa pravda, ale ja som normálne nešiel, keď som mal dobrý štart tak som bol prvý ale tie autá proste išli rovnako, keď dobre odštartoval on tak bol prvý a ja som sa držal celý čas rovnako za ním a zasa naopak......... nechápem, trápili sme obaja.....![]()
Porovnávam letné čo som mal a tieto čo mám teraz. Ale v tomto rozmere je asi jedno na aké obdobie sú tie gumy.... Neporovnávam vlastnosti pneumatík ale diskov
Naložiť som autu naložil
ale tak ako som ti to vysvetľoval vtedy, spojka mohla niečo spraviť iba na začiatku ale potom nemohla mať vplyv. Tak ako som už písal po rozbehu išli tie autá úplne rovnako. Akurát ja som bol v aute sám a oni boli dvaja, bombónik je že keď sme boli dvaja aj my tak som zasa naložil ja 323i . Inak moja spojka je ešte pecka, BMino-vi odišla po dvoch šprintoch......
Dakujem, nápodobne
heroe napísal:Nudim sa momentalne v kaviarni tak dam nejaky update.
Predvcerom som bol na diagnostike s autickom, za ucelom zistenia ktora to vacka je teda zla. Vysledok je ze vacka vyfukova (teraz uz len doma najst tu dobru origo a namontovat), VANOSy vraj ok, lambdy vraj ok, odpaluje vraj dobre, dalej problem so zasekavanim kufra, problem v dobijani baterky (prisudzoval som to jednej prihode kedy sa mi povolil kontakt na baterke a blikla mi na pristrojovke cervena baterka ale ked som to dotiahol vsetko bolo v pohodicke), decka airbagu (sedacky z anglicana), a vyzera to tak ze nie senzor natocenia volantu ale cela riadiava jednotka DSC/ABS je v prdeli. Tot vsetko.
Este ten den som sa chystal s priatelkou do TN, ale v ZA mi blikla za baterka, tak som zastal na pumpe, kufor nejde otvorit, zobral som kluc, otvoril kufor a drbol kluc do kufra (este mi blislo hlavou, aby som ho tam nenechaval lebo si ho zabuchnem a bude problem), samozrejme som dotiahol kontakty na baterke a zavrel kufor aj s klucom vo vnutri. Nasledoval telefonat kamaratovi aby mi doniesom z MT klucik, za co mu uprimne dakujem. No ked som nastartoval baterka uz zostala svietit, takze ma kamarat rovno odviezol do TN, cestou spat som si dal dokopy 2 a 2 a bolo jasne ze alternator je v prdeli, takze som v ZA sadol do auta s alou dusickou som vsetko co sa dalo povypinal, stiahol podsvietenie na pallubke, pridall plyna a baterka na palubke zhasla, hovorim si parada, v tom momente mi volal byaly majitel Noro330 tak som sa mu postazoval no a ked som zlozil tak mi to zasa zacalo svietit (asi ma nejaku opravarsku auru) takze usmev zmizol a hura domov, nastastie som domov dosiel. Medzitym som volal s Avengerom a velmi mu dakujem ze mi zohnal niekoho kto mi urgentne (zo dna na den) zrepasoval alternator.
Vcera som sa teda podujal vybrat alternator s naivnym pocitom ze si pomozem aj sam. Nasiel som perfektny navod ktory prekopem a zavesim ho aj sem, po chvili trapenia som ho vybral von, ale viac uz som urobit nevedel. Takze telefonat Avengerovi ci pre mna nedobehne ze si sam neporadim a odnesieme ho tomu chalanovi. Vcera naobed sme ho teda odviezli.
Z dovodu stahovania sa do TN, som urgentne potreboval auto, takze som zhanal ako drak nakoniec mi ale kamarat pozical jeho A4 96kw - ale len som sa utvrdil v tom ze diesel nechcem napriek krasnej spotrebe a uspokojivemu vykonu, to chrochtanie a hluk je fakt sila..... , inak ale auticko velmi dobre....
No a teraz mi volal chalanisko ze mam ten altik urobeny a ze si mam pren prist, takze dnes budeme zasa pojazdni.
Skoda ze sa to stalo prave teraz lebo ma to nenormalne vytocilo, bohuzial toto je chyba ktora sa neprejavi proste sa len stane, auticku to trochu pokazilo reputaciu ale ak dnes nebude robit problemy pri nahadzovani tak mu to za mesiac odpustim......
Avenger napísal:Nemas zac a dufam budes uz vecer pojazdny....
Inscene napísal:
rady,(ak chces zober si nieco z toho)
pruziny .. kombinuj len s tlmicmi resp hr cervene alebo eibach a snizene tlmice.. bilstein b8 ...
inak to bude len nizke a bude to skackat uplne zle...po chvili ti vytecu..
kolesa .. 17 nechcem ani vidiet.. plava to na nich cele auto..ak cches mat dobry pocit z auta tak 18 19 a nie runflat a nie gumy bridgestone potenza atd ..zbytocne tvrde..
dobre pneu dunlop sport maxx najlepsie najmaksie gumy Michelin pilot sport 2 , 3 , super sport![]()
cize na kvalite jazdy velmi zalezii znacka gum..
Roman804 napísal:Z dovodu stahovania sa do TN
jáj tak autíčko bude naspäť v trenčíne-to je super
Lil_Ego napísal:No takze aby sme sa pochopili ja som autu nenakladal tzn. ze start 3000 otacok max. 4000 a tocil som do 6000 cize pred cervenym som preradzoval a ano posledny start mi usla noha a otacky mi vyleteli moc vysoko a bolo to uz potom bez nadejne ta dobehnut ale ja staale nechapem ako je mozne ze si mi nezdrhol a ani ze si ma ani raz nepredbehol no nie je to mozne ked mas o 50Nm viac a aj 60 konikov na viac ja viem ze jeden somar za volantom spravy vela ale aj tak
Inac tie kola su ozaj mnam, ale ja si nemozem pomoct ja by som to plesol k zemi, ale chapem ze te tvoje cesty tam na vychod by asi neboli moc komfortne
svanto66 napísal:
heh neuveris ale vcera sa mi stal ten isty problem ako tebe..dnes som s tym bol v servise tak tiez alternator na repas plus nejaka napinacia kladka a remen..mne sa to stalo ale na E46 320d 110kw..ten prvy april si dobre z nas vystrelil
Avenger napísal:Mna tu ides tento za fotky a ty si fotis xenon a dakeho brouka![]()
nejak ti to nechce chodit bokem