... všetko o BMW ...
H@wky napísal:ten interiér konečne vypadá k svetu !![]()
asi ti dám niečo porobiť, keď si taký carbon majster
auto111 napísal:Krasne auto
Inak tie "drevene plasty" su v skutocnosti naozaj Z DREVA a nejde o ziadny plast.
kačo napísal:interiér je naživo veľká parádička
heroe napísal:....
No a dneska skoro oči pre plač, išiel som do MT na poštu a už som si myslel že serem na to lebo cesty proste konec 40kmh......, ale inak pohodička potom idem nazad a v Žabokrekoch idem už len 30 kmh za mnou auto podobne rýchlo, a nejaký kokot z vedľajšej sa pichol pred nás skoro ma porazilo stúpim na brzdu a nič vytočím volant a nič, dal som 2 a plyn auto sa chytilo bokom a nejako som prebehol okolo asi tak 5 cm a ten za mnou tiež podobne ešte že nič nešlo oproti kurva, som skoro zožral srdce...... A toto všetko bez DSC, senzor natočenia volantu som akurát išiel zobrať na poštu.
heroe napísal:No a dneska skoro oči pre plač, išiel som do MT na poštu a už som si myslel že serem na to lebo cesty proste konec 40kmh......, ale inak pohodička potom idem nazad a v Žabokrekoch idem už len 30 kmh za mnou auto podobne rýchlo, a nejaký kokot z vedľajšej sa pichol pred nás skoro ma porazilo stúpim na brzdu a nič vytočím volant a nič, dal som 2 a plyn auto sa chytilo bokom a nejako som prebehol okolo asi tak 5 cm a ten za mnou tiež podobne ešte že nič nešlo oproti kurva, som skoro zožral srdce...... A toto všetko bez DSC, senzor natočenia volantu som akurát išiel zobrať na poštu.
H@wky napísal:asi ti dám niečo porobiť, keď si taký carbon majster
germancars napísal:krasaeste prelesti predne svetla
![]()
a drevo v kazdom aute je nadhera, pochopil by som keby si mal M3ku ze tam nechces mat drevo, ale 330ci je proste rychle pohodlne kundolapovske coupe takze aj tam by malo svoje miesto (mne pride karbonova folia trochu ako tuzing lebo dnes si to lepi kazdy lolo), ale takcitak je to kus krasneho auta
carbon majster umrem![]()
auto111 napísal:Nepopularita dreva je len minitrend asi tak ako obluba ciernej na kazdom kusku auta.
Drevo podla mna celkom pasuje do takych celkom nadstandardnych aut ako 3 series Coupe.
Je to sice otazka vkusu ale nikdy by si nedovolit striktne tvrdit ze drevo je hnus co pasuje akurat do Rolls Royce.
heroe napísal:Práve že 3er coupe nie je tak nadštandardne luxusne povozeníčko aby sa mi do neho hodilo drevo, ja nehovorím že drevo je hnus, ale hodí sa mi do takých áut ktoré ti keď stlačíš pár tlačítiek aj vyfajčia, ale to je všetko individuálne.....
Avenger napísal:Ten interier ste s priatelkou fakt dobre skombinovali ma to pekny kontrast...bmw individual
Avenger napísal:Ten interier ste s priatelkou fakt dobre skombinovali ma to pekny kontrast...bmw individual
SurrendeR napísal:neviem preco, ale to spinave sa mi pacilo