... všetko o BMW ...
Tommynko napísal:Krásne je :) ja mam zaujem tiež o niečo takéto ale poFL s touto istou motorizáciou, zaujala ma tá spotreba 8, dačo to je velmi pekne na 3,0 benzin jazdil si na tom viac dialnice? alebo prečo taka krasna spotreba? :) v meste je to určite viac že? :)
patres napísal:No pozrime sa jak sa chlapec vysvihol
Uzivaj v zdravi a uz sa konecne niekde ukazA bacha na plynovy pedal, uz to nie je 316i
Chyby krasy su, to je na kazdom aute. Dolezite je ze ich chces riesit a nie sa predvadzat. Tak snad buduci rok na nejakom zraze predvedies
Tommynko napísal:Tak to je vážne pecka! ja som pozeral na nete a porovnaval som to s 320, 325, 328 a 330ci a medzi kazdym bol rozdiel o par decitak preto rozmyšlam nad tou 330ci a este ty si ma potesil s takouto správou, teraz už vobec nepochybujem :) je to taká "malinká" M3 už že? Rozmýšlal som aj nad SMG prevodovkou ale toho sa bojím že ked sa mi to dosere tak vyhodím tažké peniaze za repas ak sa vobec dá také dačo repasovať. Tak ti zelám nech slúži
Roman804 napísal:blahoželám, podľa mna si dobre kúpil,kedže auto aj cenu poznám,základ-motor a podvozok je ok,a tie chyby čo má sú riešiteľné-postupne,to dsc sa ti myslím vyrieši spolu s abs snímačom,ked sa vymení,a ked si zvykneš, tak ho aj tak-dsc budeš vypínať, ja ho vypínam vždy nonstop leto-zima,ked ta začne vynášať v zákrute tak zadnokolku určite ľahšie vytiahneš zo zákruty von bez dsc, ako ked ti vypne plynový pedál a len čakáš čo sa stane,takže sa vidíme niekde na zraze
Roman804 napísal:ahoj, škoda tú spotrebu,je perfektná, ale podla mna, ked si napísal "za menej to už nepôjde"tak si myslím, že si si zbytočne kúpil silné auto, ktorého výkon vlastne nevyžívaš, neber to naozaj v zlom alebo niečo podobné, ale to auto je "pripravené" na šoféra čo urobí aj niečo viac ako sem tam niekoho predbehnúť
germancars napísal:
myslis ,ze vykon 330ci sa da na nasich cestach vyuzit naplno? neda... na M3ke to tiez nejde..a ked jazdis po okreskach dlhe trasy tak co mas robit len tak z nudy si zaradit trojku a tocit to len nech "vyuzijes vykon"? chalan chcel pohodlne imidzove a rychle auto tak ho ma..za to sa nemusi citit menejcenne
Roman804 napísal:myslis ,ze vykon 330ci sa da na nasich cestach vyuzit naplno? neda... na M3ke to tiez nejde..a ked jazdis po okreskach dlhe trasy tak co mas robit len tak z nudy si zaradit trojku a tocit to len nech "vyuzijes vykon"? chalan chcel pohodlne imidzove a rychle auto tak ho ma..za to sa nemusi citit menejcenne
jasné, že ten výkon sa nedá na našich cestách využiť naplno,alebo dá?hoci tiež som na m-ke nezvyšoval výkon, ale ja to auto poznám a urobiť 7,8 na 4tis.km, to musí jazdiť štýlom, 1 rýchlo 2 aby nebola spotreba rýchlo 3 a hop neutrál, lebo už vidím semafor,nie zase doslova, ale dačo podobné, a na to fakt netreba 231PS, majiteľ predtým mal aj 12-13l v meste, to bol phán, a štvorvalce majú bežne 500 tis.km, len to majitelia nevedia, tak šesťvalec vydrží asik viac
heroe-tažko ti to vysvetliť nemyslím to v zlom,ja tiež nechodím po diaľnici 230 a ani v 20 netočím 6000,ale pri tom sa dá auto aj pri pomerne slušnom jazdení-ako voči iným, ten výkon využiť a užiť si ho, ved preto sme si kúpili silné auto aby nám robilo radosť, to by ti vedeli opísať tý ktorý ma poznajú![]()
![]()