germancars napísal:ja mam M3 a jazdim za 10 litrov..ako mam jazdit aby bolo auto vyuzite a bol si spokojny?
nechapem niektorych ludi ty vole, ze nabuchane auto a nevyuzite

komedia ... to cim ma clovek vacsiu spotrebu tym je vacsi phan? pre mna je pan ten co ma 335i a ide 130km/h na tempomate po dialnici lebo viem ze ten clovek to ma v hlave v poriadku a nepotrebuje si nieco dokazovat a honit ego.. chlapci mali by ste dospiet konecne a nezrat tak tie auta.. za 8 litrov sa da v pohode jazdit po okreskach s 3litrom a nie si brzda premavky
tebe dneska ide
ja už sa k tomu nevyjadrujem, jadiť predpisovo je blbosť asi kúpim bicykel a auto predám, DSC ani nejdem dávať dokopy lebo to je pre sráčov, a iný benzín ako Vpower racing tam ani nedám aby to náhodou nemalo iba 200 koní, lebo potom nebudem môcť točiť poriadne, a 4 a 5 tam ani nemuseli dávať lebo to aj tak nikdy nezaradím na trojke frčím 160 po diaľnici a vychutnávam si zvuk motora, srať na to že to žere veď ja si do huby strčím suchý rožok a budúci týždeň budem chodiť busom........ hlavne že som využil auto
chlapci pochopte že ja mám doby kedy som musel byť prvý na semafóroch a plyn stále opretý o podlahu dávno za sebou, veď aj na vás to príde.......
ja mám auto hlavne na to aby som sa mal na čom dopraviť kam potrebujem, v druhom rade na zábavu mesačne na ňom nabehám min 2000 km a naozaj ma nebaví si niečo dokazovať tým že trhnem octaviu pri 3 hodinovej jazde, hlavne viem koľko času som schopný ušetriť keď idem predpisovo a keď idem ako koko* a za to mi nestojí sa niekde rozjebkať, dnes som sa zhodou okolností trošku pobláznil a stačilo mi zasa na mesiac..............